>
Уточнити наявність у постачальника
199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Унікальні дизайни в одному комплекті
Дітям, які люблять виготовляти і виготовляти власні прикраси, сподобається цей крутий набір браслетів LEGO DOTS (41919) Power! Цей простий і інтуїтивно зрозумілий набір для крафтінга дозволяє дітям крок за кроком створювати браслет, який відповідає їх набору або настрою і може змінюватися так часто, як вони хочуть. Проста креативна креативність Цей крутий набір браслетів складається з регульованого темно-рожевого ремінця, який підходить як для більш широких, так і для більш вузьких зап'ясть, і для 32 плиток, включаючи спеціальну плитку, прикрашену могутніми написами, щоб діти могли створювати свої власні унікальні іграшки браслети. Творча гра допомагає дітям розвинути свою уяву, створюючи цікава і унікальна прикраса. Набір для дітей, які люблять творчу гру. Найцікавіше в цьому наборі полягає в тому, що діти можуть розвивати свої навички крафта і прикрашати браслет так, як їм хочеться. Відмінний приклад самовираження - діти можуть демонструвати різні кумедні дизайни, тому що з цими браслетами можливо все!

Особливості:
• розмір браслета регулюється;
• не боїться вологи;
• плитки надійно фіксуються і витримують багаторазові закріплення.

Прикраси LEGO DOTS
Маленький і портативний. Ця чарівна, оригінальна іграшка ідеально підійде молодим дизайнерам у якості доповнення до їх браслету або прикраси кімнати.
Барвисті плитки Extra DOTS Series 2 відмінно підходять для створення нових дизайнів в поєднанні з різними наборами DOTS або іншими наборами LEGO - веселощі і легкість у виготовленні для дітей.
 Уява, яке можна побачити! Оформляючи ці дивовижні плитки, діти розвивають свої навички дизайну і вирази, чи стежать вони за малюнками різних іграшок LEGO DOTS або придумують нові.
Кожен ентузіаст ремесла буде любити поєднувати цю серію LEGO Extra DOTS 2 (41919) зі своїми іншими наборами. Нові кольори і плитка з принтом - це приємне доповнення, яке можна подарувати хлопчикам і дівчаткам у віці від 6 років і старше.

Будівельні блоки і плитки LEGO відповідають найвищим галузевим стандартам, що робить їх повинні суперечити одна одній, сумісними і зручними для збирання і розбирання - і застосовується з 1958 року.

 
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Достаточно простой и интуитивно понятный браслет для ребёнка , если как хотите завлечь ребёнка, то будет идеальный вариант, доступная цена а главное качество что вы не боитесь с чем играет ваш ребёнок.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Розовый!!! К тому же его можно собрать в нескольких вариациях. У моей дочери две лучших подруги. Купила каждой по браслету. У каждой он особенный, собранный по своему вкусу. Девчонки довольны.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари