>
Уточнити наявність у постачальника
249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Про серії
LEGO Dots - новинка 2020 року, призначена спеціально для маленьких модниць. Всі набори серії створені таким чином, що кожен день дівчинка може створювати новий образ, вносячи зміни в дизайн ЛЕГО-прикрас. Також комплекти ЛЕГО Дотс можна успішно поєднувати з іншими сетами серій, які випускаються для дівчаток - це LEGO Friends, LEGO Disney, LEGO Elves.

Про набір ЛЕГО 41900 Дотс
LEGO 41900 Rainbow - це невеликий набір, який відмінно впорається з роллю незамінного і яскравого аксесуару на кожен день. Він являє собою зручний ергономічний браслет на руку, який можна регулювати по довжині за допомогою зручної застібки. Основний колір браслета, виконаного з нетоксичного гнучкого пластику - блакитний, в комплекті також є різнокольорові деталі для його прикраси. Тут ми знайдемо гладкі деталі-піни, виконані в чотирьох кольорах (червоний, білий, жовтий, світло-блакитний), також присутні поки що унікальні ексклюзивні деталі з принтом кольорів веселки. Саме тому цей браслет і названий «Rainbow» ( «Веселка»)! Також можна доповнити дизайн браслета тими деталями ЛЕГО, які вже є в наявності.

Як купити?
ЛЕГО в Україні ви можете купити у офіційного дилера - сайту-магазину constructors.com.ua. Набір ЛЕГО 41900 Веселка і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказаний на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари