>
Уточнити наявність у постачальника
229 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

34 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Практично кожна дівчинка любить русалочок, а також створювати, плести, збирати браслети. Щоб створити один з найоригінальніших браслетів у вашій колекції прикрас, зверніть увагу на набір LEGO Dots Браслет "Русалка" (41909), тут в комплекті два регульованих гнучких ремінця темно-фіолетового і м'ятного кольору, довжиною 20 см, підійде на будь-яке зап'ястя, і тридцять дві різноманітних плитки із зображенням мушель і символів моря. Кожна плиточка виконана в ніжних кольорах і відтінках. Прикрасьте браслет плиточками в будь-якій послідовності, створюючи свій унікальний дизайн прикраси. Варіантів декорування стільки, на скільки може вистачити вашої фантазії.

Ви можете поєднувати і комбінувати всі набори LEGO Dots зі створення прикрас, втілюючи в життя будь-які ваші ідеї.

Відкривайте упаковку, пориньте в світ Handmade, і швидше створіть своє іменне творіння. Браслет LEGO Dots 41909, створений вашими руками, стане прекрасним подарунком кращій подрузі чи мамі, а вибираючи більш серйозну кольорову гамму, можна створити чудову прикрасу навіть для тата. Адже дарувати подарунок, створений своїми руками — одне задоволення, і будьте впевнені, що ваша прикраса сподобається кожному, ваш друг буде з великою радістю носити такий прекрасний подарунок.

Створюйте браслети в тон з вашими улюбленими сукнями або, навпаки, грайте з контрастами. Ваш стиль і смак досконалі і дуже оригінальні, підкресліть його разом з браслетами LEGO Dots. Разом з прикрасами ви ніколи не залишитеся непоміченими.

Надихайтеся і творіть нові прикраси разом з LEGO і новинками 2021 року.

Що в упаковці? два браслетики різних кольорів довжиною 20 см, тридцять дві декоративних плитки для дизайну з зображенням.

Купити ЛЕГО Dots Браслет "Русалка" 41909 ви можете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари