>
Уточнити наявність у постачальника
229 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

34 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Тільки погляньте, що для вас підготувала компанія LEGO! Це новий набір для виготовлення прекрасних браслетів LEGO Dots Браслет "Пригода" (41918). Подаруйте юній леді цю новинку, вона, беззаперечно, буде щаслива. У комплект входить два гнучких браслета з можливістю регулювання для будь-якого зап'ястя різних кольорів: помаранчевий і бірюзовий, а ще — тридцять дві пластинки з барвистим різноманітним принтом.

Створюйте стильні і сучасні прикраси разом з набором ЛЕГО 41918.

Придумайте індивідуальний дизайн браслета для усіх ваших друзів, адже кожна ваша близька людина — оригінальна і неповторна. Браслети LEGO Dots — це чудова ідея подарунка своїми руками на кожне свято.

Ваші подруги вже знайомі з LEGO Dots? Якщо ще ні, то швидше знайомте їх зі світом  створення неповторних прикрас. Ви зможете комбінувати всі набори і ділитися ідеями дизайну з вашої подружкою.

Влаштуйте вечір рукоділля або навіть створіть вашу маленьку традицію в обраний вами день тижня — збиратися чи у вас чи у вашої подруги вдома і вигадувати нові дизайни прикрас разом. Удвох завжди веселіше. Щоб такі чудові зустрічі називалися традицією, їх потрібно повторювати щотижня. Бажаємо вам натхнення для нових творінь з набором LEGO Dots 41918.

Одягайте створені вами прикраси як на свята, так і в повсякденному житті. Для святкового виходу можна придумати і створити браслет в тон до вашої сукні або взуття, як вам ідея? Ви вже вибрали сукню на найближче свято? Будьте завжди яскравою і оригінальною, ваші прикраси точно сподобаються всім, приготуйтесь до безлічі компліментів.

Що в упаковці? два браслетики різних кольорів довжиною 20 см, тридцять дві декоративних плитки для дизайну з зображенням.

Купити ЛЕГО Dots 41918 Браслет "Пригода" ви можете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари