>
Уточнити наявність у постачальника
249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

34 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Яка дівчинка не любить браслети? Який дівчинці може не сподобатися ідея створити самостійно браслетик на свій смак велику кількість разів, збираючи і розбираючи прикрасу знову і знову?

Вашій увазі представляємо новинку 2021 року від компанії LEGO і серії Dots — набір LEGO Dots Браслет "Монстр" (41923). Ваша донька захоплюється милими монстрами? Тоді цей набір для рукоділля їй точно сподобається!

Не варто лякатися, монстри від LEGO Dots зовсім не страшні, а, скоріше, дуже милі: вони яскравих приємних кольорів — ніжно-блакитного і яскраво-рожевого. Погляньте на цих милих монстренят, хіба вони здатні когось налякати? Придумайте їм імена і беріть завжди з собою, надіваючи браслетик вашого дизайну на зап'ястя.

До набору ЛЕГО 41923 входить два гнучких регульованих ремінця, завдяки чому браслет підійде на будь-яке зап'ястя, бірюзового та синього кольору, довжиною в 20 см.

Тридцять дві яскравих барвистих плитки із зображеннями монстрів. Комбінуйте їх у будь-який варіації, створюйте знову і знову нові браслети. Декоративні плитки легко знімати і кріпити на браслетик, тому створювати нові варіанти прикраси можна незліченну кількість разів.

Швидше відкривайте упаковку і негайно починайте створювати браслет свого особливого і неповторного дизайну!

Комбінуйте набір LEGO 41923 Браслет "Монстр" з іншими наборами зі створення браслетів серії Dots, створюйте разом з подружками нові дизайни унікальних браслетів, підбирайте прикраси під ваше вбрання і настрій, обмінюйтеся ідеями і будьте завжди стильними й оригінальними разом з LEGO.

Що в упаковці? 2 браслетики різних кольорів, 32 декоративні плитки для дизайну із зображенням монстрів.

Купити ЛЕГО Dots Браслет "Монстр"  ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    23 тра, 2021
    Цей набір нам чудово підійшов, оскільки в мене двоє дітей, а тут якраз два браслети. За таку ж ціну як в магазині продають один браслет, тут я придбала два дітям, хоча й трошки менших. Вони й не заперечують, аж надто їм сподобались ці монстрики. Нарешті вони не будуть сперечатися за дотси та браслети.
    Достоинства:
    Чудово, що в наборі 2 браслети, діти не будуть сперечатись за них. Дотсів вистачає на два браслети без проблем. По ціні майже теж саме, що й звичайний браслет.
    Недостатки:
    Бесперечно потрібен якийсь контейнер для зберігання дотсів.
  • 4.0

    23 тра, 2021
    Как по мне, то это неплохой, но детский вариант браслета. Если есть браслеты с той же музыкой, которые могут носить и люди постарше, то этот, со своими яркими цветами, исключительно детский. Зато он может подойти как мальчику, так и девочке. Монстрики смешные и совсем не страшные.
    Достоинства:
    Даже если разместить все дотсы на браслете, останутся еще и запасные. Что очень удобно, так как они часто теряются.
    Недостатки:
    Браслет подойдет лишь детям.
  • 5.0

    23 тра, 2021
    Браслет мне подарили родители. Это забавная тема в виде дотсов, симпатичный дизайн с монстрами, отличное сочетание цветов. Хорошо иметь 2 отдельных более тонких браслета в 1 наборе. Если бы я могла купить больше, я бы обязательно отдала их своим друзьям. А так, я лишь могу рассказать им обо всех других вариантах, чтобы они могли себе купить тоже.
    Достоинства:
    Дотсы с монстрами по-доброму чудные. Также есть обычные цветные дотсы. В наборе сразу 2 браслета.
    Недостатки:
    Для меня их нет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари