>
Уточнити наявність у постачальника
249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.

Опис

   Ви, або ваша дитина захоплюєтеся космосом? Бажаєте отримати незвичайну, оригінальну прикраса за відносно невелику суму? Зацікавила серія ЛЕГО Дотс і тепер хочете отримати щось з їх товарів? Потрібен елегантний чорний ремінець? Що ж, в будь-якому випадку, Ви потрапили за адресою, адже набір ЛЕГО "Космічні дива" 41903 пропонує це все і навіть трохи більше. Адже ключовий аспект цієї серії - творчість і унікальність.

   Опис набору

   Набір ЛЕГО 41903 був випущений в 2020 році в рамках серії ЛЕГО Дотс. Упаковка - довгастий поліетиленовий пакетик рожевого кольору із зображенням браслета на передній стороні і технічною інформацією на задній. Всередині 33 деталі і чорний браслет, на який вони кріпляться. Для того, щоб браслет не деформувався, всередині пакетика він ущільнений спеціальної картонкою. Деталі упаковані в окремий прозорий запаяний пакетик. Інструкції немає, що в черговий раз підштовхує до творчості. Підійде будь-кому від 6 років.

   Ремінець

   У наборі ЛЕГО "Космічні дива" ремінець виконаний в чорному кольорі. Цим дизайнери хотіли підкреслити яскраві деталі і те, що в космосі насправді темно. Також чорний колір досить універсальний і підходить під будь-який одяг. Браслет має 5 дірочок для регулювання розміру. Навіть якщо активно рухати зап’ястям, браслет не розстібається і не злітає, що буде особливо актуально для дітей. Ремінець дуже м'який, гіпоалергенний, широкий, не травмує дитячу шкіру. Максимально на нього можна прикріпити 28 дотсів за раз.

   Дотси

   Дотси - невеликі детальки 1 на 1, створені спеціально для цієї серії. З їх допомогою створюються дивовижні браслети і невеликі збірки. Це свого роду невеликий відхід від традиційних конструкторів ЛЕГО в сторону більшого творчості.

   В даному наборі ЛЕГО 41903 33 дотса, тому навіть якщо ви заповните весь браслет, залишаться ще й запасні. Це зручно, так як вони можуть бути використані в інших збірках або браслетах. Також, дотси часто губляться, тому радимо Вам приготувати невеликий контейнер або коробочку і складати дотси в неї.

   Логічно з назви набору - ЛЕГО "Космічні дива", дотси тут виконані в космічній тематиці. Серед них є із зображенням зірок, галактики, сатурнів, перламутрові кристалики. Також однотонні: жовті, лавандові, рожеві і ментолові. Всі дотси розроблені так, що дуже щільно тримаються на браслеті, навіть при активному використанні.

   Також додаткові ДОТС можна отримати, придбавши такі набори, як:

  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 1)" (41908);
  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 2)" (41916);
  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 3)" (41921);
  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 4)" (41931).

   Вони допоможуть ще більше урізноманітнити браслет і створити свій, унікальний дизайн.

   Позитивні емоції як під час складання, так і під час носіння браслета гарантовані!

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари