>
Уточнити наявність у постачальника
249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

ЛЕГО - фахівець в іграшках для дівчаток
Компанія LEGO з 1958 року створює для дітей улюблені іграшки у вигляді конструктора. Унікальний ігровий процес в якому дитина з'єднує між собою різнокольорові цеглинки став світовою класикою в світі іграшок. Досвід компанії дозволив досконально вивчити потреби дитини, її смаки і переваги. Лінійка іграшок ЛЕГО досить широка і не обмежується конструктором в стандартному розумінні. Спеціально для дівчаток було створено чимало тематичних іграшок та аксесуарів. Величезною популярністю користується серія LEGO DOTS, в якій дівчатка створюють свої унікальні аксесуари. Це поєднує гру в конструктор з дизайном і створенням власних прикрас.

Унікальний дизайнерський браслет
Будьте в центрі уваги з яскравим браслетом від ЛЕГО. Задіюйте свою уяву і створіть таку прикрасу, якого не буде більше ні в кого. Основа нейтрального кольору і яскраві дрібні деталі дозволять створити стильну річ, яку можна носити з собою в якості доповнення до будь-якого плаття. Купивши LEGO DOTS Браслет «Чемпіонки» (41911) ви отримаєте гарний аксесуар і творчий набір.

Що в наборі
1. Основа браслета - синій ремінець, довжина якого регулюється під будь-який розмір зап'ястя.
2. У комплекті 32 елемента прикрас браслета: вони мають форму квадратів, трикутників і кругів зеленого, червоного, синього і інших яскравих кольорів.
3. Довжина ремінця - 29 сантиметрів, ширина 0,9 сантиметра.

Фішки у використанні
Лінійка браслетів ЛЕГО ДОТС досить широка - на нашому сайті представлено 8 різних дизайнів. Кожен з них має свою тематику та особливість. Збирайте колекцію браслетів DOTS і вибирайте колір і дизайн на кожен день.
Браслет «Чемпіонки» створений як аксесуар спортивної команди. Щоб позначити свою команду, одягніть на руку кожному цей браслет з унікальною символікою.
Якщо хочете здивувати дитину чимось незвичайним - набір LEGO DOTS - відмінний варіант. Ця іграшка не залишиться без уваги малюка. Вона проста і інтуїтивно зрозуміла. Дитина візьметься за гру відразу ж узявши в руки цей набір. Готовий аксесуар у вигляді браслета стане улюбленою річчю дівчинки, яку вона зможе завжди носити з собою в якості прикраси.
Купуйте оригінальний сертифікований Набір LEGO DOTS Браслет «Чемпіонки» (41911) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    14 сер, 2020
    На первый взгляд кажется, что выглядит все просто, но на самом деле штука прикольная. Этакая аналогия фенечкам, только собирается проще. Дочка каждый день себе придумывает что-то новое. Деталек много, поэтому фантазировать можно много. Держатся на браслете хорошо: даже у активного ребенка не теряются детальки в течении дня.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Скажу Вам больше, уже месяц носим каждый день этот браслет, ни одна деталька не отклеилась. Супер идея.
  • 4.0

    28 сер, 2020
    Задум непоганий. Дівчатка полюбляють прикраси. браслет має спокійні кольори. Ми додали стразів, яких так не вистачає. Хотілося б щоб дизайнери додали яскравих елементів, квіточки, зірочки. В цілому набір добре підійде у якості подарунку.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Лего - це не лише набори для хлопців, з'явилась ціла серія для дівчаток. Браслет чемпіонки можна зібрати за своїм смаком. Елементів багато, вони різнокольорові. Кріпляться добре.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари