>
Уточнити наявність у постачальника
1849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

247 шт.
2 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Фанатам нового мультфільму під назвою "Райя та останній дракон" від студії Disney точно припаде до душі набір із серії LEGO Disney Princess 43185 Човен Буна. З деталей набору можна побудувати великий човен з накриттям, маленький човен і невелику пристань. У набір входить багато фігурок персонажів з цього мультфільму. Розглянемо всі моделі окремо.

Великий човен

Як ми і говорили, з деталей набору можна побудувати великий човен Буна з дахом. Цей човен наповнений багатьма різними деталями, які додають йому незвичайної краси і антуражу. Перше, що кидається в очі — це велика жовта креветка з вусиками на даху човна. Човен керується завдяки великому веслу ззаду. По всьому човні знаходиться багато маленьких деталей:

  • прапор,
  • ящик з різними фруктами,
  • риба,
  • скриня із зіркою,
  • невеликий білий чайник.

Також в цьому човні з набору ЛЕГО 43185 є приховане місце, де герої ховають важливу карту. Щоб її дістати, досить відкрити люк спереду корабля.

Маленький човен

Також можна зібрати маленький човен, на якій люблять плавати спритні і моторні онгі. На маленькому човні теж присутній прапор і невелика діжка з екзотичними фруктами.

Пристань

З кубиків LEGO додатково можна побудувати і пристань, до якої можна підпливти на човнах. Вся пристань обросла якимись рожевими квітами. На її стінах повно різних вивісок, а на краю сушиться рибка.

Фігурки з мультфільму

Звичайно ж в наборі є фігурки Буна, Сісу в людській подобі і трьох спритних онгі.

Зберіть всі моделі і повторіть історію з мультфільму або придумайте власний сюжет!

Купити набір ЛЕГО Disney Princess 43185 Човен Буна можна в нашому магазині!

  • 5.0

    30 бер, 2021
    Повністю погоджуюсь з тим, що цей набір найкращий з підсерії по Райї. В ньому чудові мініфігурки: Бун, Сісу в людському обличчі та 3 мавпочки. Шкода, що немає тієї малечі, яка була в банді з мавпами. Зато є 2 човна та невеликий ринок (вже не пам’ятаю що це точно було). Та й взагалі, можна ще зробити декілька наборів по серії, з тими ж кольоровими драконами.
    Достоинства:
    Набір чудовий. Максимально схожий на мультфільм. Багато деталей: креветка, шляпка в мавпи, карта.
    Недостатки:
    Ну як це мавпи і без тієї маленької дівчинки. Не вистачає її.
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Бун - наш улюблений персонаж мультфільму, тому питання з вибором набору навіть не стояло. І він не розчарував, діти одразу вигадали багато ігор. Окрім великого човна, в наборі також є менший з мавпочкою та щось на кшталт плавучого ринку. А скільки тут бананів, більше можливо тільки мавпочок. Якщо хтось не помітив, то придивіться до човна Буна, на горі величезна тепло-жовта криветка.
    Достоинства:
    Мавп круто можна розмістити одна на одній, а у найвищої смішний капелюшок. На верху найбільшого корабля величезна криветка. На додаток - невеликий ринок.
    Недостатки:
    Маленький набір(
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Из всех этих новых наборов по Райе, этот мне понравился больше всего. Набор включает в себя детализированную лодку с большими и маленькими украшениями из креветок, красочную платформу, весло и люк, а также док-станцию ​​с небольшим рынком, небольшую лодку и множество аксессуаров и игровых стартеров. Как видите, заняться тут будет чем. Жаль только, что деталей не так много, я была бы не против и получить и большие лодки.
    Достоинства:
    У нас все в семье обожает лего-лодки, гораздо интереснее каких-то зданий. А тут еще и так много интересностей помимо них.
    Недостатки:
    Если вы до этого не посмотрели мультик с детьми, то после покупки точно придется)
    • 1 кві, 2021
      Ну і ще палац непоганий, можна пограти з кімнатами. А от Сісу не пораджу. Хоча вона мену дуже сподобалась у мультфільмі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари