>
В наявності
2249 грн
1739 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

509 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2608 грн
2016 грн
+ =
3548 грн
2818 грн
+ =
2878 грн
2224 грн
+ =
6248 грн
4819 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ви згодні відвідати чарівний світ і стати частиною карколомної пригоди? Тоді рекомендуємо придбати новинку – набір LEGO Disney Princess Будиночок Аші (43231)! Ми познайомимося з чарівною принцесою Ашею та її друзями, побуваємо в казковому Королівстві Розас і допоможемо врятувати його.

Опис

Набір Будиночок Аші (43231) із лінійки LEGO Disney Princess був створений за мотивами нового мультфільму під назвою «Заповітне бажання». У ньому принцеса протистоїть жорстокому, хитрому правителю Королівства Розас – Маґніфіко і йде до своєї мрії разом із вірними друзями.

У комплекті 509 «цеглинок» та три мініатюрні фігурки. Підходить для шанувальників ЛЕГО-світу від 7 років та більше. Щоб процес складання та гри став більш захоплюючим, можна поєднувати цей набір з двома іншими з лінійки LEGO Disney Princess: Замок короля Маґніфіко (43224) та Аша у місті Розас (43223).

Особливості

Цікавий, великий конструктор має низку особливостей, які ми розглянемо далі. Що нас чекає всередині яскравої та красивої коробки?

  1. Із запропонованих деталей виходить модель, з бічними стінами, що відкриваються. Це і є будинок головної героїні – принцеси Аші, яка живе там із мамою та дідусем. Габарити конструкції у зібраному вигляді: 13/22/13 см (висота, ширина та глибина).
  2. Житло складається з двох поверхів. Можна знайти багато цікавого, якщо обстежити всі кімнати котеджу. У наборі багато аксесуарів: шафки, торт-смайлик на столі, вилка, ложка, камін, ліжко, колодязь Бажань і таке інше.
  3. Всередині конструктора "сховалося" 4 мініфігурки: принцеса Аша, її сім'я: дідусь Сабіно та мама Сакіна. Також у наборі супутниця дівчини – зірка Стар, яка послана з неба, щоб виконати заповітне бажання принцеси.
  4. У комплекті є класична, друкована інструкція зі збирання, але існує ще й цифрова версія – LEGO Builder. Після встановлення програми на телефон або планшет, з'являється можливість побачити зібрану модель у 3D-режимі, обертати її та розглядати з усіх боків, збільшувати/зменшувати масштаб конструкції, продумувати варіанти збирання та зберігати їх.
  5. Ігровий набір LEGO Disney Princess Будиночок Аші (43231) виготовлений із матеріалів високої якості. Вони не токсичні, не викликають алергії, безпечні для сім'ї. Перед надходженням на полиці магазинів конструктори ретельно перевіряють на відповідність міжнародним стандартам якості.

Запрошуємо відвідати наш інтернет-магазин та замовити конструктор Будиночок Аші (43231) з лінійки LEGO Disney Princessза доступною ціною. Казкове та таємниче королівство, цікаві персонажі, веселі пригоди та небезпека – поспішайте першим потрапити у чарівний світ та стати частиною захоплюючої подорожі!

  • 5.0

    15 жов, 2023
    Не знаю як донька, але дружина точно була захоплена збіркою. Вони разом проседіли весь вечір, однак Аша все ж обзавелась будинком. Що я можу сказати, він виглядає гарно. Місця для мініфігурок не так багато, а їх тут аж 3 штуки, однак це через те, що будинок доволі заставлений. Якщо є бажання - деякі деталі, наприклад, стіл можна винести за межі будинку і тоді з’явиться більше місця. Те, що заздалегідь зроблено окремим - колодязь, який виповнює бажання. Сподіваюсь, він зможе виконати нашу спільну мрію - скорішу ПЕРЕМОГУ.
    Достоинства:
    Невеликий набір, який має змогу доповнити колекцію будинків принцесс. Одразу про принцесс, тут є Аша, мама та дідусь. Набір легко змінювати, переставляючи деталі між кімнатами та виносячи їх назовні. Також будинок можна як розкрити, так і з'єднати. Сподіваємось, колодязь справді виконує бажання🤞
    Недостатки:
    Як каже молодший син - ма🤷
  • 5.0

    14 жов, 2023
    И пускай Аша живет не в замке, её дом все равно выглядит очень красиво. Благодаря нему, я еще и открыла для себя сочетание фиолетового с желтым. Сразу скажу - он получается небольшим, но каждому свое, мне вот от этого его удобно поставить на полочку, поскольку конечный результат достоен того. Говоря конкретнее - сборка набора представлена небольшим домом с имитацией соломенной крыши. Внутри 2 этажа с кухней, столовой и спальней. Не забыли дизайнеры набора Домик Аши и об колодце желаний. Среди минифигурок - семья Аши, которая состоит из неё, мамы и дедушки. Также в наборе представлена Звездочка. Мне понравилось, набор однозначно стоит своих денег.
    Достоинства:
    Милый набор с красивым сиреневым цветом. Он небольшой, но внутри полон деталей. Если так посмотреть, то внутри есть все необходимое для жизни. Отдельная сборка - колодец. Хороший выбор минифигурки, когда в одном наборе можно получить Ашу, её маму и дедушку.
    Недостатки:
    Конечная сборка могла бы быть чуть большей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари