>
Уточнити наявність у постачальника
4662 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

299 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

казка наяву

Всі люблять переглядати добрі мультфільми від студії Disney і разом з цим занурюватися в чарівну казку. Хочемо показати вам набір про десятої принцесі Дісней - Рапунцель, яка стала відомою через свої неймовірно довгого волосся.
Набір LEGO Disney 41054 Вежа Рапунцель дозволяє нам повторити історію принцеси і допомогти Фліну Райдер врятувати Рапунцель з ув'язнення.

вежа Рапунцель

  • З 299 деталей набору можна скласти безпосередньо саму вежу з кілька поверхами. Саме в цій вежі проводила своє ув'язнення принцеса через жадібної Матінки Готель.
  • Вежа має дві сторони, одна з яких відкрита. Вона дозволяє бачити все, що знаходиться там і грати всередині вежі. На першому поверсі вежі є невелика кухня, де принцеса готує різні страви. На кухні є сковорідка і колба з водою. Знизу є шафка, який відкривається, в ньому можна зберігати різні речі. Крім кухні, на першому поверсі є кругові сходи на другий поверх. Вони можуть зручно забиратися під вежу для забезпечення більшого простору на першому поверсі.
  • На другому поверсі знаходиться кімната, в якій Рапунцель займається малюванням і читає книги. В кімнаті є заґратоване вікно, над яким висить красива картина. Також є палітра, баночка з фарбами і пензлик, а в кутку знаходиться книга, яку читає принцеса.
  • На третьому поверсі знаходиться балкон з якого визирає красуня і спостерігає за світом. В кімнаті є столик з дзеркалом і стілець, який схожий на маленький трон. Всі стіни кімнати оздоблені в цікаві візерунки. Саме в цій кімнаті вона чепуриться, дивлячись в дзеркало.
  • На самому верху башти, поряд з високим шпилем, знаходиться секретний скриню, в якому дівчина ховає різні цікаві речі.
  • Фасад башточки весь прикрашений візерунками і кольорами, які ростуть і біля башти на галявині.


мініфігурки

У наборі 41054 LEGO Disney Princess є мініфігурка Рапунцель в плаття лавандового кольору і мініфігурка Фліна, який одягнений в звичний наряд. І, звичайно ж, є фігурка кращого друга принцеси - хамелеона Паскаля.

Де замовити?

Набір ЛЕГО 41054 Вежа Рапунцель можна замовити прямо на нашому сайті за допомогою синьої кнопки «Замовити». Чарівна казка чекає вас!

  • 4.0

    18 бер, 2021
    У нас с дочкой немного разные подходы к лего. Я больше люблю сам процесс стройки, как из небольших деталей получается что-то крутое. А ей подавай готовое, чтобы играть. Поэтому так получилось, что набор собирала почти полностью я, даже наклейки клеила. Почти ровно получилось. Все вроде бы ничего, только цветы почему-то плохо крепились. А когда за набор взялась дочка, обнаружила, что при игре детали выпадают из башни.
    Достоинства:
    Набор понравился. Мы просто обожаем мультфильм. И Паскаль тут такой очаровашка.
    Недостатки:
    Почему нету Макса?( Цветы и детали внутри башни отпадают.
  • 5.0

    18 бер, 2021
    Дочка, как это часто бывает, насмотрелась рекламы в интернете и закомандовала, что нужен набор. 5 дней выносила мозг, пока мы не отправились в магазин. Из минифигурок присутствует: Рапунцель, Флинн, Паскаль. Все детали находили в пронумерованных пакетиках, хотя дочка все равно все вывалила в одну кучу. Детали качественные, яркие, плотно прилегают друг к другу. Приходилось только помогать ей с наклейками.
    Достоинства:
    Получилась классная башня, прям как в мультике. Дочка уже пол дня играет. А я только и слышу: Рапунцеееель, спусти свои волосы.
    Недостатки:
    Не представляю, на что рассчитывают лего, помещая в такие детские наборы наклейки.
  • 5.0

    27 лис, 2018
    LEGO Disney Princess Вешта Рапунцель - наш новий набір. Донька збирає всі набори лего із принцесами. У нас вже є Русалонька, Моанна, тепер ще і Рапунцель. Зібрали вешту, розтавили маленькі дівчачі дрібнички - маленьки парфуми, фарби, прикраси для волосся. Якість лего як завжди на високому рівні. Донька щаслива, грається з усіма наборами. Рекомендую лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари