>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

595 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.8

Опис

Побудуйте захоплюючі атракціони на ярмарковому майданчику з конструктором LEGO Creator 31095 «Ярмаркова карусель», в якому представлено три можливості складання набору. Ви можете побудувати Карусель, а потім перебудувати її в іграшку "Колесо огляду" або "Вільне падіння". Модель космічної каруселі з вивіскою НЛО з квитковою касою, візком для морозива і лавкою в парку. Діти можуть вибрати, на чому покататися: на ракеті, на космічному човнику, на інопланетне кораблі або на забавній плямистій корові, а після заняття місць потрібно повернути червону ручку, щоб побачити, як вони піднімаються в повітря під час обертання каруселі. Включає в себе 3 мініфігурки: 1 хлопчик і 2 дівчинки.

  • Насолоджуйтесь 3 можливостями гри з цим набором LEGO Creator 3в1.
  • Ярмаркова карусель має розміри більше 20 см у висоту, 29 см в ширину і 18 см в довжину.
  • Атракціон "Вільне падіння" має висоту понад 26 см, ширину 12 см і довжину 9 см.
  • Колесо огляду має розміри більше 16 см у висоту, 14 см в ширину і 12 см в довжину.
  • 5.0

    8 гру, 2020
    Мой 11-летний сын получил этот набор на Рождество и ему очень понравилось! Пока что он сделал карусель для ярмарки и ему очень нравится функция вращения. Он также получил LEGO City People Pack-Fun Fair 60234, которая действительно дополняет этот набор. Я очень рекомендую оба набора брать вместе !!
    Достоинства:
    Карусель вращается. Можно даже разместить минифигурки, в том числе из других наборов.
    Недостатки:
    Слишком зеленая основа, хотелось чего-то менее агрессивного. Наклейки(
  • 4.0

    8 гру, 2020
    Мне очень нравятся эти наборы 3 в 1, потому что они напоминают мне те, которые я получил в 80-х, когда я был ребенком. Я сделал только основную сборку, но она настолько хороша, что не буду разбирать ее, чтобы попробовать другие. Машины - отличные маленькие конструкции, я имею в виду тех, кто не захочет попасть в летающую корову. И топпер ufo - просто приятный штрих. В мини-фигурках нет ничего особенного, но они хорошо напечатаны, как и следовало ожидать.
    Достоинства:
    По цене и наполненности набора - все гуд. Собирать интересно, но для маленьких детей не рекомендовал бы, много мелких детелек.
    Недостатки:
    Только одно лицо у минифигурок. С карусели минифигурки вылетают, так как никак там не держатся. Наклейки. Панель управления взята с самолета.
  • 5.0

    4 лип, 2019
    Набір ярморочна гойдалка здався нам веселим, тому купили його. Це далеко не перший набір лего, де використовується гойдалка, та всі вони неповторні. Фантазія дизайнерів лего не має меж. Коли зібрали гойдалку вона нагадала нам прибульця.Все продумано до дрібниць є навіль скамійка з урною, морозиво, все як у парку. Дітлахам набір сподобався, а це головне.
    • 8 гру, 2020
      З скількох років ви б порадили цей набір. Донечці 5 років, вже можна брати?
  • 5.0

    20 чер, 2019
    Конструктор представляет из себя возможность воссоздать тройку любимых всеми на мой взгляд аттракционов. Карусель выполнена в тематике НЛО, а вот аттракцион "Свободное падение" в более близкой для нас землян тематике хоть и тоже космической, но ракеты нам роднее). Присутствует и " Колесо обозрения" которое кстати крутиться, хотя к слову сказать все аттракционы действующие и имеют много подвижных соединений.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Хороший набор, не возникает трудностей при сборке. Дает возможность создавать множество игровых ситуаций, интересная и полезная игрушка. Качество превосходное - соединения прочные, фигурки яркие и красочные, сын играет с удовольствием.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари