>
Під замовлення
269 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

51 шт.
0 шт.
17 × 1.5 × 19 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Шлях до серця чоловіка лежить через ... трактор

Ваша дитина з дитинства цікавиться технікою і вже встигла розібрати на дрібні деталі всі свої іграшки? Не варто турбуватися ... скоро її маленькі руки доберуться і до вашого нового телевізора. Перешкодити цьому може тільки крутий подарунок, який втамує цікавість малюка. Як щодо сучасного конструктора LEGO Трактор? Перше, що впадає в очі - неймовірна реалістичність. Суворі лінії, витончені форми, глибокі кольори - все це змушує повертатися до конструктора знову і знову. Завдяки хорошій деталізації малюк буде не тільки розважатися, але і знайомиться з інженерною справою і механікою. Краще вже він розкладе на молекули конструктор, ніж новенький телевізор.

Вільний політ фантазії

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 51 деталь, які прекрасно між собою взаємодіють. З них можна зібрати великий трактор з плугом позаду. Модель надає величезну кількість ігрових можливостей, які обмежуються лише фантазією. Дитина може “обробляти землю” біля свого ліжка, а може ганяти на тракторі по всій кімнаті. У будь-якому випадку море позитивних емоцій їй забезпечено.

Чому саме ЛЕГО?

Всі деталі ЛЕГО Трактор зроблені з високоякісного пластику, який не боїться механічних пошкоджень і не може нашкодити дітям. Деталі не мають гострих кутів або інших небезпечних зон, тому відмінно підійдуть дітям віком від 6-ти років.

Ще одна перевага LEGO 30284 полягає в тому, що конструктор не просто розважає дітей, а й допомагає їм розвиватися. Під час гри у дітей залучається логіка, поліпшується дрібна моторика рук, а також розвивається уява. Не варто забувати й про такі якості як концентрація, посидючість, здатність доводити почате до кінця. Дивно скільки користі може принести, на перший погляд, звичайна іграшка. А втім, чому дивуватися, це ж ЛЕГО :)

Купити ЛЕГО Трактор можна, оформивши заявку на сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії.

  • 5.0

    18 лис, 2018
    Сынуле только исполнилось 6 лет, решила познакомить его с более сложными конструкторами Lego, прежде играли с набором Duplo. На первое время решила взять такой набор попроще. Сыну понравился, деталей здесь немного, всего 51 штука, детальки прочные, ярких цветов, сложил его, к моему удивлению, очень быстро. Логику и моторику пусть потихоньку тренирует, немножко позже уже более сложные наборы буду брать, которые требует больше навыков и внимания, вот как это набор с минифигурками и минивэном https://constructors.com.ua/lego-creator/solnechnyy-furgon-serfingista-31079

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари