>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

68 шт.
0 шт.
17 × 1.5 × 17 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Про набір

Багато сімей має домашніх улюбленців, найчастіше - це собаки. Набір LEGO Creator 30542 зможе показати одного з таких чотириногих улюбленців - симпатичного мопса. Цей набір складається з 68 деталей. З них можна зібрати мопса, у якого будуть рухливі лапи і голова, а також червону колонку з водою, біля якої буде гуляти мопс.

У чому особливість набору?

Якщо з якоїсь причини ви не можете завести собі собаку, то можна зібрати її з конструктора LEGO. Зрозуміло, справжню собаку фігурка не замінить, але зможе розважити вас на момент збірки моделі.

Також фігурка симпатичного мопса стане особливою родзинкою в колекції мініатюрних тварин або цікавим придбанням для будь-яких інших колекцій.

3 в 1

Крім фігурки мопса, з деталей набору можна зібрати фігурки овечки або індички з рухомими частинами тіла. Збираючи різні фігурки тварин з одних і тих самих деталей, юні шанувальники LEGO розвивають свої творчі здібності та уяву.

Чудовий подарунок

У світі дуже багато людей, які хотіли б або вже мають вірного друга - мопса. Подарунок у вигляді такого набору буде великою несподіванкою для людини, яка до цього не захоплювалася ЛЕГО. Однозначно, ще одне нагадування про свого улюбленця подарує людині теплі емоції і спогади як при складанні моделі, так та при взаємодії з нею.

Де замовити?

Набір ЛЕГО Creator 10623 Милий мопс можна купити в нашому магазині за хорошою ціною!

  • 4.0

    24 бер, 2021
    Я не очікував від набору нічого супер-крутого, тому після покупки не розчарувався. Для мене це був невеликий брейк перед черговим набором техніки. Так, в нього є недоліки, до прикладу вівця взагалі на себе не схожа. Зато індик та мопс непогані, як мінімум смішні. Та і за таку ціну отримати 68 деталей доволі непогана ідея.
    Достоинства:
    Я не розумію, якщо вам не подобається дизайнерський хід думок - зберіть щось своє, змініть так, як Вам буде подобатись. Як мінімум - тут чудова кількість деталей за таку ціну.
    Недостатки:
    Я вже відчуваю, як більшість розкритикує за те, що тварини не схожі, занадто бліді і тд.
  • 3.0

    10 гру, 2020
    За 399 эта маленькая упаковка - отличный подарок для самых маленьких. Но продвинутым строителям это действительно не нужно. У набора есть некоторые конструктивные недостатки, например, язык и уши выглядят очень нереально. Дисплей тоже грубоват, потому что сложно выдержать собаку. Хотя я просто обязан сказать, что животные выглядят довольно мило. Короче говоря, отличный подарок для самых маленьких, но для опытных строителей лучше пройти мимо.
    Достоинства:
    Милые животные, маленьким детям точно понравятся. Возмоооожно, стоит взять как дополнение к какому-то набору, но я сейчас даже не могу сообразить например к какому.
    Недостатки:
    Нереалистичный язык, уши. Фигурка коалы довольно непонятная.
    • 7 тра, 2021
      Возможно кто-то окажется таким же странным, как я и просто захочет украсить такой зверушкой свое рабочее место)
  • 5.0

    10 гру, 2020
    На набор попал случайно, до этого даже не знал, что есть 3 в 1 в таких пакетиках. Та и сам мопс такой милашка, что я не смог не взять. Хотя у него подвижны только в задние конечности и голова, я думаю, что это к лучшему, так как он может легко встать таким образом. Что касается индейки, я думаю, что это довольно отличная сборка, подойдет на День благодарения)) Самый странный тут коала, сложно даже сначала сказать что это. В целом, я считаю, что это неплохой набор. Подскажите или есть еще такие наборы в пакетиках?
    Достоинства:
    За такую цену получить 3 фигурки животных - просто шара. Тем более, что все они такие миленькие.
    Недостатки:
    Извините, но коала вообще не пойми что. Даже не смотря на то, что деталек мало, можно было сделать как-то продуманее его.
    • 24 бер, 2021
      Ви точно впевнені, що це коала?)) Може все ж вівця?
      • 7 тра, 2021
        Прикол, и правда овечка))

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари