>
Уточнити наявність у постачальника
649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

236 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Жага швидкості

Полюбляєте гоночні мотоцикли і швидкість? Тоді хочемо показати набір, який точно вам сподобається. Це новинка конструктора LEGO Creator 31114 Супермотоцикл.

Про набір

З 236 деталей в наборі ви можете зібрати детально пропрацьований гоночний мотоцикл. Він пофарбований в яскравий синій колір. Спереду у нього об'ємний скляний обтікач і пара помаранчевих фар. А ззаду помітний обвіс і просто чудова пара глушників.

3 в 1

Фанати конструктора знають, що з наборів серії Creator можна зібрати 3 різні моделі. І цей набір не виняток. Також можна зібрати ще 2 різних мотоцикла.

  • Другий - це так званий боббер. Він відрізняється від спортивного мотоцикла тим, що не має обтікача, а замість нього спереду є велика кругла фара. Так само немає переднього обвісу, завдяки чому ви можете оцінити всю його підвіску. Він помітно довший за свого спортивного брата.
  • І третій варіант збірки - це фантастичний льотний апарат, який летить над землею, завдяки двом вентиляторів спереду і ззаду. Він також має великий обтікач, для того щоб захистити водія від сильного потоку повітря. У нього є дві закрилки з боків, за допомогою яких він зможе маневрувати.

Кому підійде набір?

Він відмінно підійде фанатам конструктора LEGO, які люблять детально пропрацьовані моделі і захоплюються двоколісним транспортом.

Як купити?

Набір ЛЕГО Creator 31114 Супермотоцикл можна замовити на цій же сторінці, натиснувши відповідну кнопку.

Виберіть найбільш круту збірку на ваш смак з трьох доступних і швидше беріться за її складання!

  • 5.0

    17 тра, 2021
    Ще один чудовий продукт від лего. Як і в усіх наборах серії, тут є 3 книги з чіткими інструкціями. Це дозволяє легко будувати і не потрібно щоразу гортати сторінки. Мій син отримав задоволення від цього творчого байку разом з іншими наборами лего. Він проїхав на мотоциклі по вежі з блоків і побудував місто, під яке він підходив. Він насолоджувався обома байками, але не ховером. Однак він воліє скоріше побудувати одну модель і дотримуватися цього, ніж робити нові.
    Достоинства:
    Дуже круто зроблено з інструкціями, хоча і не можливо побудувати одразу 3 байки. Колір гарно підібраний. Можна зробити як мій син та побудувати щось на кшталт міста.
    Недостатки:
    Модель з ховером взагалі невдала.
  • 5.0

    17 тра, 2021
    В коробке 236 крошечных деталей, так что этот проект не отнимет много времени, но каждая минута того стоит. С помощью прилагаемых деталей можно создать 3 разных велосипеда, и LEGO предоставляет 3 красочных руководства по созданию, чтобы каждая версия велосипеда получилась идеальной.
    Достоинства:
    Очень понравилась идея того, что можно создать 3 разных байка, так как это мой первый набор этой серии. Инструкции были очень просты для чтения. Купил бы снова!
    Недостатки:
    Версия С неудачная.
  • 4.0

    17 тра, 2021
    Я собрал все 3 модели мотоциклов и должен сказать, что они выглядят довольно красиво и хорошо работают в качестве демонстрационных моделей. Я скажу, что мне понравились версии A и B. Версия C была не тем, что я хотел увидеть. Это очень простая сборка, и она оказалась намного лучше, чем я ожидал. Единственное, что я бы сказал, это для модели A, было бы лучше, если бы переднее колесо правильно вставлялось, а не просто отображалось. В остальном это действительно хорошо по своей цене.
    Достоинства:
    Лего-мотоцикл это всегда хорошо. Цвета удачные. Сделано чуть похоже на технику.
    Недостатки:
    Всегда есть модель, которая выглядит не очень. В этом случае это С.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари