>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

74 шт.
0 шт.
17 × 1.5 × 16.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Наближення новорічних свят віщує пошук тематичних прикрас і підготовку подарунків. Назріває питання, як поєднати одне з іншим?! І у компанії LEGO є на нього відповідь - це набір 30478 Санта Клаус!

Купуючи конструктор LEGO Santa Claus, ви отримуєте не тільки упаковку з 74 деталями, а й святковий настрій з відчуттям дива.

Сам ЛЕГО-Санта виглядає дуже мило і кумедно. У цій невеликій збірній фігурі органічно поєднуються всі незмінні атрибути Санти:

  • акуратна густа борода;
  • пустотливий і веселий погляд;
  • шапочка-ковпак з помпоном;
  • червоний каптан, підперезаний чорним ременем із золотою пряжкою;
  • білі манжети на рукавах;
  • величезний коричневий мішок за спиною, повний подарунків.

ЛЕГО Санта Клаус прекрасно доповнить будь-яку новорічну композицію, а завдяки вашій винахідливості, може стати навіть ялинкової іграшкою.

Будучи оточеним подарунками в рожевій, помаранчевій та зеленій упаковці, Санта з легкістю може виступити в якості самостійної прикраси.

Такий подарунок припаде до смаку кожному, адже прийдешній Новий Рік однаково радісний період для всіх: і для майбутніх дорослих, і для дітей в минулому.

Не соромтеся робити близьких щасливішим, в цьому вас підтримає компанія LEGO і наш магазин.

Купити чудовий набір LEGO Santa Claus 30478 можна у нас!

Веселих свят, хо хо хо!

  • 5.0

    23 бер, 2021
    На жаль, я не зміг бути із сином саме на Різдво, але я заздалегідь купив йому набір Грогу і цей. Грогу він дуже давно хотів, а цей мав би підняти святковий настрій. Так і сталося, Санта йому дуже сподобався. В зібраному вигляді виглядає по-доброму смішно, з цим величезним мішком за спиною. Займає небагато місця, тому зручно поставити де завгодно.
    Достоинства:
    Суть навіть не в розмірі набору, а втому як він зроблений. А зроблений він чудово. Створює новорічний настрій.
    Недостатки:
    Чому подарунки ніяк не кріпляться? хоч би якось до мішку.
  • 5.0

    23 бер, 2021
    Пакетик стандартный по оформлению, с желтой рамкой и пейзажем. Сзади - надписи, штрих-коды и тд. В инструкции аж 33 шага. Готовый Санта бородатый и пузатый. Каждый раз лего умудряются сохранить ему фирменную шапку и круглые формы. Здесь у него еще и скошенный мешок с подарками, крепящийся на клипсу. В набор также входит 3 подарка. Мелочь, но приятно.
    Достоинства:
    Набор отлично подходит для спонтанной покупки. Стоит недорого, а готовый Санта вас точно порадует. Если покрутить глаза, то можно придать ему чуть суровое выражение лица.
    Недостатки:
    Я была бы рада, если бы Санта был больший.
  • 5.0

    23 бер, 2021
    Как для полибэга, довольно много деталей, аж 74. Поэтому Дед Мороз получается гораздо больше минифигурки. Высота - около 8 сантиметров. Его борода, живот и шляпа запечатлены идеально и, в отличие от сезонного набора 40206, вряд ли напугает маленьких детей. Мешок прикреплен к его спине с помощью зажима, который позволяет легко его снять. К сожалению, подарки никуда не крепятся. В любом случае, восхитительный маленький набор.
    Достоинства:
    Мне так нравятся его круглые глаза, добавляют какой-то милашности что-ли. Удачная идея с мешком.
    Недостатки:
    Жаль, что подарки никуда нельзя прикрепить.
  • 5.0

    23 бер, 2021
    Под Новый год у лего всегда выходит несколько тематических наборов. Это такая мини-версия. Внутри пакетика милый дедушка Мороз в шапочке, с животиком, поясом, бородой, мешком и конечно же подарком. Мешок именно мешок, не рюкзак. Крепиться на специальную детальку. Только немного угловатый, нужно было чуть больше закруглить.
    Достоинства:
    Небольшая цена. Праздничное настроение. Миленький дедушка с подарками.
    Недостатки:
    Нету уникальных или особо интересных деталей. Угловатый мешок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари