>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

147 шт.
0 шт.
19.1 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Гонка по пересіченій місцевості з конструктором LEGO 31087 «Пустельний Баггі», який виконано в барвистому спортивному дизайні, буде на вищому рівні. Баггі обладнаний об'ємними шинами, передніми точковими ліхтарями, видимим заднім двигуном з повітрозбірником, великим заднім спойлером і вихлопом, а також деталізованою кабіною ─ кліткою з червоним сидінням водія і рульовим колесом. З наборами LEGO Creator 3in1 ви отримаєте 3 різні моделі для гри. Побудуйте Пустельний Баггі, а потім перетворіть його в швидкий літак для повітряних маневрів або в квадроцикл для швидкісного екшену по пустелі.

Нові пригоди і гонки чекають своїх переможців! Ганяй, перекидайся по крутій місцевості і роби нові віражі і петлі в повітрі з конструкторами LEGO!

Баггі розмір: 7 см у висоту, 13 см в довжину і 8 см в ширину.

Літак: висотою 6 см, довжиною 13 см і шириною 14 см.

Квадроцикл: 5 см у висоту, 8 см в довжину і 6 см в ширину.

  • 5.0

    10 чер, 2020
    Отличный набор! Очень люблю серию 3 в 1, покупаешь один набор, а получаешь три. Сынуля хоть еще и маленький( почти 2 ), сам не собирает, но зато мама собирает с удовольствием, а сынуля смотрит, играет, разглядывает, крутит -вертит в руках, в глазах восторг! И все счастливы!
  • 4.0

    19 лют, 2019
    Приобрел такой набор для того, чтобы было интереснее играть другими имеющимися наборами Lego. Красивая модель пустынного багги, кабина, двигатель, капот, решетка, все очень здорово детализировано, сине-желтая раскраска мне понравилась, неплохо смотрится. В передней части очень хорошо выделяются большие круглые фары, в задней - спойлер. Из альтернативных моделей больше понравился самолет, он меньших размеров, но реалистичнее выглядит, особенно пришлась по душе его передняя часть с кабиной пилота и турбо-винтовым двигателем.

Рекомендуємо подивитися ці товари