>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

597 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Розкішна прогулянкова морська яхта - справжня перлина всього морського узбережжя і набору LEGO 31083 Creator. Її вузький і довгий силует красиво розрізає хвилі, а потужний мотор розвиває хорошу швидкість, необхідну для швидкісних переходів по морю. На верхній палубі яхти - рубка управління, внизу ж розміщується житлове приміщення з панорамним переднім склом і відкритою кормою для зручного відпочинку, купання у відкритому морі і риболовлі. Подорожує на яхті ЛЕГО 31083 сім'я з тата, мами і маленької доньки. Зараз вони пристали до піщаного берега, де можна зупинитися на пікнік, зробити піщані замки і зайнятися серфінгом. У наборі також є скутер, пальма, чайка, рятувальні кола, вудка і багато іншого!

  • 5.0

    27 гру, 2018
    Неплохой набор, тематика которого - отдых у моря, основной вариант предполагает красивый катер с великолепной детализацией отдельных частей, в задней части прикреплена снасть для ловли рыбы, в верхней части предусмотрено капитанское место. Есть небольшой скутер, доска для серфинга, кусочек пляжа для отдыха с пальмой, зонтом. Как по мне - весьма неплохо, правда еще вот к Новому году такой вот набор заказала https://constructors.com.ua/creator/Otpusk-u-morya-31063 он является дополнением к этому, позволит из двух наборов создать одну увлекательную игровую локацию. Ребенок играя с конструктором прекрасно развивает фантазию и воображения, поэтому стараюсь его постоянно радовать наборами Lego, китайские аналоги не поощряю, в виду их плохого качества, здесь же оригинальные наборы высокого качества.

Рекомендуємо подивитися ці товари