>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

581 шт.
2 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплююче автошоу покаже нам сет ЛЕГО 31085! Тут ми побачимо потужний тягач - вантажівку, що привіз на своїй платформі масивний позашляховик з величезними колесами, висота яких перевищує стандартний зріст мініфігурки ЛЕГО майже в 2 рази! З боків позашляховика розташовуються вихлопні труби, з яких виривається полум'я. Але і тягач LEGO 31085 не так вже простий - його платформа трансформується в похилий пандус - трамплін, по якому набирає розгін і перестрибує через кабіну вантажівки джип. На задніх колесах тягача встановлюються упори, а попереду можна поставити другий, окремий трамплін - для більшої видовищності і більшого адреналіну водія і глядачів! У наборі 2 мініфігурки і 2 інструкції для побудови альтернативних моделей.

  • 5.0

    16 лис, 2018
    Клевый набор, взял племяннику своему на подарок, понравилось в нем, что можно всячески видоизменять автомобили, делая из них болиды, тягач, джипы, плюс круто смотрится трамплин, для ребенка много возможностей для игры, уверен, он ему не скоро надоест. Плюсом таких наборов также считаю то, что ребенок его часто будет разбирать, собирать, а не просто поставит как красивую игрушку где-то в углу, при этом будет всесторонне развиваться, в первую очередь, улучшаются способности абстрактного мышления. Относительно качества - это оригинал, и этим все сказано, детали прочные, без дефектов, конструкторы Lego как всегда на высоте в этом плане.

Рекомендуємо подивитися ці товари