>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

257 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Відсвяткуйте свято Хелловін разом з новим ігровим набором LEGO Creator Містична чаклунка 3 в 1 (40562). Побудуйте Таємничу чаклунку з мітлою, гарбузом, павуком і маленькою подругою-жабкою з кубиків ЛЕГО. За бажання перетворюйте чаклунку на кішку або навіть дракона. Не сумнівайтеся, перетворення у вас вийде без проблем, адже у саме містичне свято року можливо все.

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Містична чаклунка (40562) складається з 257 елементів ЛЕГО, трьох інструкцій зі збирання (по одній на кожного персонажа) і призначений для дітей віком від 7 років.

Основна збірна модель набору – Містична чаклунка. Ігрова фігура відмінно спроектована та унікальна серед подібних ігрових фігур ЛЕГО. Зелене обличчя, фіолетова сукня, мітла, чарівна паличка, гострий капелюх робить образ чаклунки по справжньому таємничим і лякаючим. А рухливі суглоби шиї, плечей, ліктів, талії та зап'ястя роблять фігуру зручною для гри чи демонстрації. Зріст чаклунки дорівнює 20 см, що не може не тішити, досить висока ігрова фігура виходить в результаті збирання. Після того, як ви зберете чаклунку з кубиків ЛЕГО, далі має бути збірка маленького гарбуза і мітли, інші аксесуари чарівниці збирати не потрібно, павук і маленька жаба вже готові до гри.

 

Друга модель для складання - фіолетова кішка, ви тільки подивіться як чудово вона виглядає. Перетворіть Таємничу чаклунку на чарівну кішку. Ви напевно ніколи не бачили кішок такого забарвлення і з гострим капелюхом на голові. Шия, чотири лапи та хвіст – рухливі. Кожна лапа складається з двох рухомих суглобів, що дозволяє кішці прийняти практично будь-яку позу, навіть балансувати на задніх лапах.

 

Третя модель - це милий фіолетовий дракон із зеленим животиком і в тому ж чорному капелюсі, що і чаклунка та кішка. Капелюх вам необхідно буде зібрати лише один раз, що додає ефекту перетворення чаклунки на кішку або дракона. У Дракончика рухливі передні лапи, крила та хвіст, при цьому він міцно стоїть на двох задніх лапах.

Знаєте, що ще цікаво! А може чаклунка має магічну здатність перетворюватися на інших істот самостійно за власним бажанням? А кішка та дракон – це її альтер-его? Або магічні здібності – це ваші таємні вміння? Спритністю перебудови кубиків ЛЕГО, зміна положень елементів і ви швидко, а головне легко перетворюєте чаклунку на кішку, а кішку на дракона? Вибирайте сценарій для гри, такий, яким він подобається саме вам.

Ігровий набір LEGO Creator Містична чаклунка (40562) стане чудовим подарунком на свято Хеллоуїна для всіх любителів відьом та міфічних істот. Набір буде цікавий як дітям, так і дорослим як колекційний екземпляр. Доповніть свою колекцію рідкісних та ексклюзивних фігур із кубиків ЛЕГО. Комбінуйте ваші ігрові набори ЛЕГО із наборами ваших друзів, створюйте ще більше захоплюючих сценаріїв для спільної гри, разом із ЛЕГО.

Бажаємо вдалого складання та таємничої гри!

  • 5.0

    17 лис, 2022
    Гелловін вже пройшов, а в мене тільки дійшли руки до відгуку на цей набір, оскільки він мені справді сподобався. Особливо класна основна збірка, тож на ній і зосереджуся. І це усміхнена відьма. Вона наче виглядає доброю, проте незрозуміло що вона зробить під час самого святкування. Руки в неї на шарнірах, отже накласти якесь закляття для неї не проблема. Тулуб відьми можна обертати на 360 градусів. Вона тримає чарівну паличку та мітлу. Її супроводжують зелена жаба, павук і гарбуз. Окрім відьми можна використати деталі для створення фіолетового кота та крилатої істоти. Цікаво, чи відьма може змінювати свою подобу, а кіт і ця крилата істота – її альтернативні форми? Це пояснює, чому вони усі носять капелюхи! Розслідування можна вважати завершеним.
    Достоинства:
    Іноді приємно відволіктись від великих збірок та зібрати щось святкове. Набір дуже барвистий та креативний. Багато фіолетових деталей для власних збірок. Павучок та гарбуз ніби втікли з всесвіту Гаррі Поттера.
    Недостатки:
    Руки відьми видаються трохи дивними.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари