>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

223 шт.
0 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами захоплюючий ігровий набір LEGO Creator "Міфічні істоти" (31073), який дозволить кожній дитині старше 7 років зібрати з 223 кубиків ЛЕГО три різні міфічні істоти, кожна зі своїм характером та унікальним дизайном. Ігрові фігури при необхідності можна переробляти на власний розсуд та бажання.

Конструктор вважається раритетним, адже рік його виходу у продаж датується 2018 роком.

Про набір

Перша і головна ігрова фігура набору - це темно-червоний вогнедишний дракон з потужними крилами, гострими зубами та пазурами, рухомими лапами і довгим хвостом. Дракон із кубиків ЛЕГО вміє плювати язиками полум'я, відлякуючи при цьому ворогів. Потужний зовнішній вигляд дракона здатний викликати сильне здивування та страх у будь-якого супротивника.

Альтернативні моделі вогнедишного дракона – це гігантський червоний павук з отруйними щелепами та рухливими клешнями, а також незвичайний робот – монстр, який також має рухливі кінцівки та озброєний сокирою-електрогітарою. Кожна ігрова модель має свої особливі елементи та деталі, які можна комбінувати та взаємозамінювати під час створення вигаданого вами міфічного персонажа. Щоб створювати унікальні сценарії гри, вигадуйте різноманітних героїв на свій лад. Ігровий набір LEGO Creator Міфічні істоти (31073) включає додаткові елементи, які дозволять втілити усі міфічні ідеї вашої дитини у реальність.

Про серію конструкторів LEGO Creator 3в1

Ласкаво просимо у світ креативних ідей, чаклунства та фантазії - у світ конструкторів LEGO серії Creator. Дана серія ігрових наборів призначена для допитливих будівельників віком від 6 років, які готові експериментувати з різноманітними конструкціями ЛЕГО. У кожний набір входить інструкція зі збирання для створення трьох різних моделей або фігур, і кожна з них є унікальною історією та пригодою. Таким чином, кожен креативний набір LEGO Creator відкриває перед вашою дитиною безліч можливостей реалізації власних ідей.

Велика різноманітність креативних ігрових наборів LEGO Creator 3в1 - допоможуть вашим дітям стимулювати уяву, розвивати творчі навички та здібності, створювати та досліджувати наш дивовижний світ. Кожен конструктор LEGO Creator - це велика кількість можливостей для гри та величезне натхнення, для кожної дитини, на справжні пригоди та фантастичні історії. LEGO Creator дозволяє створювати своїми руками унікальні, цікаві істоти, які можуть бути використані безпосередньо в грі або декоративними елементами для вашого інтер'єру.

Додайте до вашого повсякденного життя дух фантазії з креативним ігровим набором LEGO Creator Міфічні істоти (31073) вже сьогодні. Вирушайте у захоплюючі подорожі, де реальність поєднується з міфом, а уява вашої дитини не знає меж.

Замовити раритетний ігровий набір LEGO Creator Міфічні істоти (31073) ви зможете на нашому сайті. Зверніть увагу на інші не менш цікаві ігрові набори серії LEGO Creator 3в1.

  • 5.0

    27 гру, 2018
    Набор хороший в качестве развития фантазии и мелкой моторики для ребенка, ведь позволяет конструировать красивых мифических существ, вариантов всего три - это дракон, паук, а также робот! Сыну мой подарок пришелся по душе, играет с ним часто, вижу, что полностью увлечен, придумывает свои уникальные игровые сюжеты. Детали выполнены в ярких цветах, конечности существ можно двигать, конструкции получаются крепкие, спасибо за быструю доставку, успела к праздникам сына порадовать.
  • 5.0

    15 лис, 2018
    Нашему ребенку наборы конструкторов Lego хорошо помогают развивать фантазию, этот набор как раз очень хороший помощник в этом. Три разновидности мифических существ, которые можно с его помощью сложить, несмотря на небольшое количество деталей, прекрасно тренируют мышление, заставляя ребенка постоянно думать, какую деталь куда лучше прикрепить, и что в итоге из этого получится. Набор достаточно однообразного цвета - преобладает яркий красный, но есть и небольшие вставки черного, белого, желтого цветов. Поискав, нашли и хорошее Дополнение к нему - это набор Грозный динозавр https://constructors.com.ua/lego-creator/lego-creator-groznyy-dinozavr-31058 будет подарком сыну к его скорому дню рождения.

Рекомендуємо подивитися ці товари