>
В наявності
1499 грн
1196 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

276 шт.
0 шт.
19.1 × 14.1 × 7 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1698 грн
1364 грн
+ =
3998 грн
3121 грн
+ =
6998 грн
5816 грн
+ =
1648 грн
1322 грн
+ =
1898 грн
1532 грн
+ =
1958 грн
1582 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте у захоплюючу подорож до серця Пекіна з цією унікальною 3D-листівкою від ЛЕГО!

Уявіть собі: культові кольори ваших мрій, веселі наліпки з назвою міста двома мовами та можливість прикрасити цей маленький світ своєю уявою. Від Великої Китайської стіни до Літнього палацу - на цій листівці (40654) ви знайдете найяскравіші пам'ятки Пекіна. Заввишки в 9 сантиметрів, що складається з 276 деталей, ця листівка LEGO стане не просто експонатом, а справжнім витвором мистецтва для всіх, хто закоханий у Пекін та його багату культуру.

Про набір

Декоративний набір LEGO Creator Листівка Пекін (40654) складається з 276 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. У комплекті ви знайдете дві наліпки з назвою міста англійською та китайською мовами, щоб ваша листівка була по-справжньому автентичною. Цей набір підходить для дітей віком від 9 років і старше, а також для всіх, хто любить та цінує культуру та історію Пекіна.

Зберіть цей набір разом із сім'єю чи друзями, щоб створити незабутній досвід та поділитися радістю від творчості. Поки ви збиратимете кожну деталь, ви зможете уявляти себе в самому серці китайської столиці, оточені її багатою культурою та архітектурними чудесами. Після складання цей барвистий експонат стане чудовою прикрасою для вашої оселі або чудовим подарунком для шанувальників китайської культури.

Вирушайте у захоплюючу подорож до Пекіна прямо у себе вдома з цим захоплюючим набором LEGO!

Пориньте у світ пригод та відкриттів, досліджуючи кожну деталь цієї неймовірної моделі Пекіна. Розмістіть її на видному місці у вашому будинку, щоб щодня вас зустрічав величний Великий Китайський мур і прекрасний Літній палац. Цей набір не тільки розважає та надихає, а й допомагає розширити світогляд про культурну спадщину Китаю. Приготуйтеся до захоплюючої подорожі до Пекіна, яка залишиться у вашій пам'яті на довгі роки!

Листівки від ЛЕГО

Якщо ви захоплюєтеся історією та культурою, вам сподобаються листівки, присвячені відомим архітектурним пам'ятникам та історичним місцям по всьому світу. Наприклад, ви можете зібрати листівку із зображенням Колізею у Римі або Піраміди Гізи у Єгипті. Ці набори дозволяють вам не тільки насолодитися збиранням та прикрасою моделей, але й дізнатися цікаві факти про кожне з цих дивовижних місць.

ЛЕГО пропонує безліч дивовижних наборів листівок, що дозволяють вам і вашим близьким вирушити в захоплюючі пригоди по всьому світу, не виходячи з дому. Наприклад, ви можете зібрати листівку із зображенням Ейфелевої вежі у Парижі чи Статуї Свободи у Нью-Йорку. Кожна листівка включає деталі для складання тривимірної моделі пам'ятки, а також барвисті наліпки та елементи для прикраси. Ці набори відмінно підходять для подарунків або просто для того, щоб створити незабутній досвід збирання та творчості разом із сім'єю та друзями. Ці набори не тільки займають розум та розвивають творче мислення, але й приносять радість та задоволення від створення гарних та унікальних моделей. Незалежно від вашого інтересу чи переваг, у ЛЕГО є листівка, яка подарує вам чарівну подорож у світ фантазії та уяви.

 

Придбати декоративний набір LEGO Creator Листівка Пекін (40654) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари