>
Уточнити наявність у постачальника
10999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 504 шт.
5 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
16+
0 шт.
4.2

Опис

LEGO представляє свій останній набір Creator, книжковий магазин.
Книжковий магазин LEGO Creator для модульних будівель з прилеглим міським будинком, наповнений дивовижними деталями та несподіваними особливостями, які підлітки та дорослі з задоволенням будуватимуть і демонструвати з гордістю.
Цей великий 3-поверховий набір LEGO містить безліч деталей, в тому числі вітрину, книжкові полиці, куточок для читання і житлові приміщення в міському будинку, а також 5 міні фігурок, щоб по-справжньому втілити в життя цю колекційну іграшку.
Цей набір є частиною серії «Модульні будівлі» - постійно колекції що зростає взаємопов'язаних моделей іграшкових будинків, які об'єднуються для створення дивовижних вуличних сцен, маленькі будівельники й колекціонери люблять володіти та демонструвати.

Оригінальні Набори LEGO, які втілюють пристрасть в життя.
Будівельні набори LEGO Creator призначені для дорослих і підлітків з пристрастю. Передові набори LEGO від Creator - від справжніх будівель і класичних автомобілів до інших об'єктів бажань - пропонують світ ностальгії, ескапізму, самовираження, чистого задоволення і здивування.

Що ви знайдете всередині?
Як і кращі книги, в цьому наборі є несподівані деталі: від різнобарвного домашнього хамелеона до берези з іграшковим літаком, застряглим на гілках. Цей колекційний абсолютно новий книжковий магазин і будинок, створений з модульним дизайном, який дозволяє вам будувати, розбирати й ре конфігурувати два будівлі різними способами. Так само об'єднує в собі безліч деталізованих наборів LEGO Creator Expert, які ви можете змішувати, поєднувати та створювати на свій розсуд.

Цей оригінальний набір LEGO для дорослих і підлітків, що складається з 2,504 предмета, стане що надихає подарунком на день народження, свято або особливий випадок.
Маючи розміри понад 11 дюймів (29 см) у висоту, 9 "(25 см) в ширину і 9" (25 см) в глибину, ця збірна модель створює вражаючий експонат самостійно або як частиною більш великої вуличної сцени серії «Модульні будівлі».

  • 5.0

    8 тра, 2021
    Просто, красиво, элегантно. Все модули по своему классные, но этот однозначно один из моих любимых. Мне нравится тот факт, что вы можете отделить одно здание и поставить его на одной стороне города, а другое поставить на другой стороне. Сам книжный магазин является главной особенностью, но также радуют и мелкие детали, как птичка на дереве. Да, в интерьере меньше функций по сравнению с некоторыми другими наборами, но для меня это не проблема.
    Достоинства:
    Мои любимые два аспекта книжного магазина: (1) он восходит к более старым европейским / викторианским стилям и (2) это только второй во всей серии набор, что позволяет разделить его на две структуры. Цветовая гамма очень хороша, и тем, кто ценит бирюзовый цвет в закусочной, будет приятно увидеть его в синей резиденции.
    Недостатки:
    Мне придется дополнительно докупить листву, чтобы менять.
  • 1.0

    8 тра, 2021
    Коли я почув, що виходить книжковий магазин, я покладав великі надії, але це надзвичайно розчаровує. Все, що тут є - це маленькі деталі інтер’єру та надзвичайно маленькі. Не розумію, хто складав це разом. Якщо у вас немає нічого, щоб витратити 5600 гривень, придбайте цей комплект. В іншому випадку пропустіть це. Навіть якщо ви отримали всі інші модулі, пропустіть цей.
    Достоинства:
    Потішили мініфігурки. От вони тут круті.
    Недостатки:
    Не знаю, за що тут платити такі гроші. Все, що дає цей набір - це маленькі деталі інтер'єру, які до того ж важко розмістити, що вже казати про гру.
  • 5.0

    8 тра, 2021
    Когда я впервые увидел бокс-арт, я все время думал о зданиях, которые видел в моем родном городе. Это было похоже на симпатичный тихий уголок города. И сборка не разочаровала. В Lego много творчества и таланта, и это проявляется в этом наборе. От каменной кладки до эркера и даже от того, как они соединяют каждую комнату, я не мог не улыбнуться, думая о том, как много удовольствия, должно быть, получили люди, которые это спроектировали. Одна вещь, которая меня удивила, заключалась в том, как они использовали скелетные ноги, чтобы сделать ограждение на крыше поверх Birch Books. Это то, о чем я бы никогда не подумал сделать, и когда все вместе, они идеально сочетаются друг с другом.
    Достоинства:
    В таком большом магазине очень интересно разыгрывая сценарии со своими мини-фигурками. Это также первый набор, с которым я столкнулся, который мог бы стать отличной кооперативной сборкой, поскольку оба здания имеют индивидуальные наборы инструкций.
    Недостатки:
    НЕТУ!
  • 5.0

    8 тра, 2021
    Фантастический набор, наполненный очаровательной дополнительной цветовой палитрой и превосходными деталями экстерьера. Темно-зеленый, коричневый цвет и золотая плитка создают ощущение настоящего книжного магазина. Тонкие штрихи прекрасно сочетаются с осенней обстановкой: желто-оранжевые листья на земле, тыква, растущая в саду. Но всегда мелкие детали выделяют эту тему: черное кресло «Moby Brick», теплый камин. Хотя обидно, что напольные часы не так-то просто отделить от внутренней стены. К моему удивлению, во время строительства дома в сумке 6 появилась дополнительная голова минифигурки. Похоже, что он принадлежит гулю или призраку из скрытой побочной темы.
    Достоинства:
    Это настоящий книжный магазин, нет, это даже лучше. Почему-то вспомнился Гарри Поттер. Цвета шикарно подобраны.
    Недостатки:
    Хотелось бы иметь возможность менять листву и декорации в разные сезоны.
  • 5.0

    8 тра, 2021
    Я большой поклонник модульных сборок, поэтому мне сразу захотелось получить этот магазин. Внутри самих зданий есть много-много мелких деталей, и, как мне кажется, именно они делают сборку действительно захватывающей для меня. Внешний вид этого набора превосходен, и мне даже нравится эта надоедливая береза, хотя было бы лучше, если бы было 2 варианта листвы. Приятно иметь настоящую резиденцию рядом с магазином, а не просто розничные точки, но вы можете её и отсоединить. Внутренняя лестница в книжном магазине построена, что мне всегда нравится. Отлично!
    Достоинства:
    Так много деталей. Так много приятных мелочей. Так красиво все сделано.
    Недостатки:
    В сборке есть повторения, так же лестница. Однако, кого-то это может успокаивает.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари