>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

113 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Вам до душі роботи і фантастична зброя майбутнього? Тоді ви повинні звернути увагу на набір конструктора LEGO 31111 Кібердрон із серії Creator.

3 в 1

Набори з серії Creator багатьом подобаються тим, що з деталей в комплекті можна гарантовано створити три різні моделі. У цьому наборі тематика фантастичних дронів і роботів.

Що можна побудувати?

Пройдемося по порядку і детально розглянемо всі варіанти збірки.

  • Перший варіант - це літаючий апарат, який чимось візуально нагадує вертоліт. Проте, у нього немає лопастей нагорі, а летить він за допомогою реактивних двигунів з боків. За допомогою них він може не тільки летіти, але злітати і сідати змінюючи положення двигунів. Спереду є виконана з прозорої деталі кабіна, в яку можна посадити персонажа. А ззаду на хвості є додаткові закрилки.
  • Друга збірка з набору ЛЕГО 31111 - це великий керований робот з рухомими ногами і руками. Одна з рук робота обладнана потужним лазером, а друга залізними клешнями, застосувати які можна по-різному. Так само є місце всередині для персонажа, який буде ним керувати.
  • І, нарешті, третя будівля з набору - відкритий реактивний дрон. На його хвості цілих 4 закрилки і реактивний двигун. Спереду він озброєний рухомими бластерами, які точно вражають ціль.

В комплекті є і мініфігурка робота-льотчика, яка і буде керувати всією цією технікою

Де купити?

Купити набір LEGO Creator 31111 Кібердрон  можна на сайті, натиснувши відповідну кнопку.

Обирайте один з варіантів збірки, збирайте модель і швидше випробуйте її!

  • 5.0

    17 тра, 2021
    Какой отличный маленький набор. Три способа постройки, и все они великолепны. И крутой робот в придачу! В целом я считаю, что гораздо лучше иметь возможность перестроить модель в еще что-то. В основном для детей, как «более взрослый» коллекционер лего, я оценил логотип Classic Space на роботе.
    Достоинства:
    Это просто небольшой набор, который вы можете взять из ностальгии, если хотите получить интересную сборку 3 в 1 или просто увлекаетесь дронами. Все полностью прозрачно, вы получаете то, что видите на сайте.
    Недостатки:
    -
  • 5.0

    17 тра, 2021
    Купил для себя. Мне не хватает наборов с ностальгией по Lego. В основном это только наборы 3 в 1 и коллекционные фигурки. Сначала дрон кажется маленьким, но вы обнаруживаете, что в конечном итоге он становится достаточно большим. Еще одна отличная сборка, которая поражает своей стоимостью и весельем, обращаясь к нам, старым коллекционерам Lego.
    Достоинства:
    Хотя в наборе всего 113 деталей, собирать очень интересно. Есть несколько интересных моментов сборки. Даже опытным строителям будет интересно.
    Недостатки:
    Слишком мало таких наборов-перезапусков.
  • 5.0

    17 тра, 2021
    Основная причина, по которой я купил набор, была фигурка. Мне очень нравится, что LEGO отдает дань уважения дроиду-спириусу из 1994 года. Определенно моя любимая фигурка, которую сделал LEGO. Всего за 10 баксов фантастическая фигура и уникальная простая сборка. Я действительно надеюсь, что LEGO продолжит включать отсылки из устаревших тем.
    Достоинства:
    Не могу сказать, что это перезапуск набора, но то что это отсылка на старый набор, это точно. Сборка маленькая и несложная, но получается очень красивый готовый результат.
    Недостатки:
    Я бы взял сборку и побольше.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари