>
В наявності
21999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 670 шт.
7 шт.
58.2 × 9.1 × 48 cm
16+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
24998 грн
24519 грн
+ =
26498 грн
25779 грн
+

LEGO Creator Маяк (31051)

6499 грн
5460 грн
=
28498 грн
27459 грн
+ =
25348 грн
24813 грн
+ =
27498 грн
26619 грн
+ =
30498 грн
29139 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Прокатайтеся на величній каруселі в наборі LEGO "Карусель". Вона зможе стати центральною частиною будь-якого парку розваг, або показуватися як окремий набір. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10257 було випущено в межах серії LEGO Creator. Він містить 2670 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 16 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Мініфігурки на каруселі

Всього в наборі ЛЕГО 10257 сім мініфігурок:

  • оператор атракціону. Літній чоловік носить смугасту синьо-білу сорочку, червону краватку-метелика і сині штани;
  • тато. Для походу на карусель він вибрав червону картату сорочку і штани оливкового кольору;
  • мама. Вона носить сорочку лавандового кольору, лілову куртку і світло-коричневі штани;
  • бабуся. Жінка має принти світло-блакитної футболки, блакитної сорочки та чорних штанів;
  • хлопчик. У нього синя футболка, помаранчева куртка, зелені штани і коричнева кепка;
  • дівчинка 1. На ній фіолетова футболка із зіркою, блакитна спортивна кофта і фіолетові штани;
  • дівчинка 2. Друга дівчинка одягнена в біло-рожеву майку з невеликим кошеням і блакитні штани. 

Для мініфігурок приготовані аксесуари, пов'язані з відвідуванням парку атракціонів, тож серед них є хот-доги, камери, квитки на карусель та інші. 

Складання атракціону

Насамперед у цьому наборі збирається фундамент каруселі, до якого відразу додається механізм технічних передач. Далі збірка зосереджується на двоярусному постаменті з поручнями, опорах і центральному обертовому механізмі. Один з останніх етапів - складання тварин і їх закріплення на каруселі. Серед них жаба, слон, фламінго, лебідь і тигр. Завершальний крок - додавання верхнього навісу. 

Окрема збірка представлена квитковою касою. Це невелика будова з синім дахом і прапорцем. До каси додаються два квитки з унікальним номером "0937", і, прочитавши його у зворотному порядку, можна виявити слово "LEGO". 

Катання на каруселі

Головна функція набору - це можливість обертання каруселі. Механізм працює шляхом обертання рукоятки з однієї зі сторін атракціону. Однак особливість полягає не тільки в катанні по колу, а й у функції руху тварин вгору та вниз. Лебідь - єдина тварина, яка рухається не так, як інші. Він не підстрибує, проте рухає крилами та нахиляє голову. На кожну з тварин можна розмістити мініфігурку та покатати.

 

До каруселі з набору ЛЕГО "Карусель" уже вишикувалася черга. Перевіряйте квитки і нехай всі весело проведуть час.  

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лис, 2023
    Я дуже задоволена кінцевим результатом. Висота готової каруселі становить 32 см і має привабливі кольори. Дизайн каруселі вражає. Виглядає дуже добре, коли все налаштовано. Але майте на увазі: якщо ви ненавидите наклейки, ви витратите багато часу на їх наклеювання. Якщо все зібрано правильно, карусель зможе плавно рухатися по колу, переміщуючи тварин та мініфігурки на них. І навіть вручну, запускати її досить весело. Спосіб кріплення тварин до механізму досить простий, тому їх легко буде замінити на щось інше. Як і в багатьох наборах Creator, мініфігурки не є чимось особливим, і ви не отримаєте їх багато, враховуючи співвідношення кількості деталей у наборі.
    Достоинства:
    Збірка поступово рухається від платформи до навісу. Тварини додають вкрай необхідного кольору і можуть обертатися. Мініфігурки в наборах Creator Expert ніколи не привертають увагу, але вони оживляють їх. У цьому 7: продавець квитків, дорослі жінка та чоловік, бабуся та 3 дитини.
    Недостатки:
    Щоб мініфігурки "покаталися" на каруселі, їм треба досить дивно триматися за штифти.
  • 5.0

    5 лис, 2023
    У мене пішло близько шести годин на збірку, тому швидко все зібрати і почати катати мініфігурок не вийде. Одна річ, яка мені дуже подобається в Каруселі - це її яскраві кольори. Різні відтінки синього чудово поєднуються з жовтим та золотистим. Забарвлення тварин також створює приємний контраст. Головною ігровою функцією тут є рукоятка, яка обертає карусель. Ви можете обертати її вручну, і це займе досить багато часу, щоб зробити повний оберт, або ви можете скористатися функцією Power Functions і дуже цікаво спостерігати як вона працює з нею. Я використовував звичайний двигун, тому він працював зі звичайною швидкістю, але ви також можете контролювати швидкість за допомогою додаткових аксесуарів. Є також деякі речі, які мені не дуже сподобалися в наборі. По-перше, це велика кількість наклейок. Хоча вони гарні, блискучі, їх трохи нудно наклеювати. Ще одна річ, яка трохи не підходить - це дизайн тварин. Мініфігурки не мають місця, щоб сидіти на них, і вони просто стоять зверху і тримаються за жердину.
    Достоинства:
    Складається з атракціону, а також невеликої квиткової каси та колекції із семи мініфігурок. На початку процесу складання є багато чого, що сподобається, оскільки каркас інтер’єру переповнений розумним дизайном. Кожна з п’яти тварин зібрана особливим чином, причому всі, крім лебедя, мають жердину, що дозволяє тваринам рухатися вгору та вниз. З точки зору функціональності, рух відносно плавний завдяки верхнім і нижнім комплектам коліс.
    Недостатки:
    Наліпки, які потрібно довго і нудно клеїти. Неможливість нормально посадити мініфігурки на тварин.
  • 5.0

    5 лис, 2023
    Найкраща частина цієї збірки — чарівні тварини та милування остаточною моделлю, але вам доведеться пройти через період повторюваного будівництва, щоб дістатися до кінцевої точки. Я б рекомендував будувати з кимось, щоб розділити 24 «струменя» синього кольору та решту частину процесу будівництва. Остаточна модель виглядає фантастично, і хоча рукоятка працює добре, використання М-двигуна та акумулятора є набагато простішим варіантом, якщо вони у вас є. Та й наразі їх вартість не настільки висока, щоб не потішити себе за нагоди. Ще одна чудова перевага цієї моделі - це простота кріплення для тварин на каруселі. Досить легко зробити цю карусель своєю власною, якщо б ви хотіли мати п’ятьох слонів або невеликі автомобілі… все, що вам подобається.
    Достоинства:
    Вражаюча палітра кольорів у цьому наборі налічує понад 30 кольорів. Тварини самі по собі є чудовими маленькими створіннями, так ще й рухаються під час обертання. Хоча набір не моторизований, його можна обертати за допомогою рукоятки, і є можливість додати функції LEGO Power. В цьому випадку всі наклейки — це тонкі дзеркальні наклейки, майже схожі на фольгу, що використовуються для прикрашання центрального корпусу та навісу. Є 7 мініфігурок.
    Недостатки:
    Враховуючи, що усі тварини підіймаються, то чому лебедя полишили цього.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Долго выбирала конструктор для своей дочери, хотелось что-то такое ей взять, что понравится ей по тематике. Не прогадала с выбором, во-первых, много деталей, следует потренировать мелкую моторику и логику, образное мышление, чтобы собрать в единое целое карусель. Также здорово, что в наборе аж целых 7 минифигурок, не часто такое увидишь, теперь, выбирая любой другой набор дочери в подарок, у неё уже будет солидный запас героев, а значит играть будет гораздо веселее. Еще хочу в скором времени приобрести LEGO 8883 специальный моторчик в дополнение к этому набору, с помощью которого карусель сможет вращаться.
  • 5.0

    23 жов, 2018
    Это лучший конструктор Лего, который мы покупали и который я вообще когда-либо видела! И если его правильно собрать, то можно получить действительно целый аттракцион, у нас получилось!

Рекомендуємо подивитися ці товари