>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

305 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Справжня лісова пригода з ЛЕГО 31098

Агов, досить нудьгувати пора вирушати на природу. У нас як раз для тебе є слушний будиночок. Можеш не сумніватися, він тобі точно сподобається, адже у нього є простора тераса, великий димар, поштова скринька і навіть оленячі роги над входом. Але це ще не все, адже варто переступити поріг і ти побачиш красивий настінний годинник, радіо і затишну спальню на горищі.

Ой, що це за страшні звуки? Ти, напевно, зголоднів? Швидше розведи багаття і починай рибалити. Головне, будь обережний, адже ходять легенди, що в цих краях мешкає великий сірий вовк.

Ну що, поїв? А тепер вперед, кататися по річці на човні. Ух ти, тут ще й великий орел прилетів. Здається, ти йому подобаєшся, але стеж, щоб він не вкрав у тебе всю рибу. І не забувай милуватися мальовничими пейзажами навколо тебе, адже де ще ти таке побачиш. Ех, залишитися б довше в цих краях.

Що можна зібрати?

У коробці LEGO 31098 ти знайдеш 305 деталей, які прекрасно між собою взаємодіють. З них ти можеш зібрати казкову лісову хатину, дві фігурки чоловічків, вовка, орла і човен. Але головна перевага ЛЕГО Хатина в глушині полягає в тому, що в будь-який момент ти можеш перебудувати хатину в оглядовий майданчик для спостереження за тваринами чи у величезний пароплав, на якому можна відправитися в захопливе плавання.

Чому саме LEGO Creator 31098?

  • По-перше, цей набір надає просто необмежені можливості для розваги. Ти можеш грати як наодинці, так і разом з друзями, створюючи цікаві ігрові сцени та ситуації.
  • По-друге, під час гри у тебе розвивається фантазія, логічне мислення, дрібна моторика рук, посидючість, концентрація і багато інших якостей. Повір, всі вони дуже цінуються в дорослому світі.

Конструктор підходить як хлопчикам, так і дівчаткам від 7-ми років, і стане незабутнім подарунком на Новий рік, день народження або будь-яке інше свято.

  • 5.0

    9 гру, 2020
    Кемпинг и природа - две мои любимые вещи, поэтому, как только я увидел этот набор, я понял, что он мне нужен. В нем много хороших кирпичиков для архитектурных тем, содержащих красный, коричневый и серый цвета. Учитывая небольшие размеры, дизайн просто великолепный. На чердаке спрятана детская кроватка, камин и часы на стене. Еще меня поразило, как линия крыши кабины становится симметричной сбоку, когда ее закрываешь на петлях.
    Достоинства:
    Фигурки животных. Минифигурка ребенка (с короткими ногами). Удочка с рыбкой.
    Недостатки:
    Непонятно что за белая штука на крыше лодки (та, что большая собирается).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари