>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

128 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Що можна побудувати
Ваш малюк цікавиться авіацією, тоді конструктор LEGO Creator 31099 Гвинтовий літак це саме те, що потрібно. Завдяки цьому конструктору ваша дитина зможе ближче познайомитися з авіацією і власними руками побудувати справжній літальний апарат. З кубиків можна зібрати звичайний гвинтовий літак, на якому легко робити різні трюки і просто красиво літати. А якщо ж вашому малюкові не вистачає швидкості, тоді реактивний винищувач прекрасно підійде. На ньому можна швидко літати і боротися з ворогами. Також не варто забувати і про моделі вертольота з платформою для посадки. Він красиво зависає в повітрі і здатний подарувати приємні емоції від польоту. У конструкторі ЛЕГО кожен знайде собі транспорт до душі.


Про набір
LEGO Creator 31099 Propeller Plane - це новинка 2020 року, яка відмінно підійде юним пілотам. У коробці дитина знайде 128 деталей, з яких можна зібрати 1 з 3 моделей літальних апаратів. Кубики легко складаються і відмінно взаємодіють між собою. Також малюк може експериментувати, збираючи щось своє, абсолютно унікальне. Конструктор надає широкі можливості для гри та розваг. При цьому дитина не тільки приємно проводить час, але і розвиває такі якості, як фантазія, дрібна моторика рук, планування і комунікація. Конструктор відмінно підходить як для гри в поодинці, так і з друзями. У будь-якому випадку позитивні і яскраві емоції малюкові забезпечені. Конструктор дозволять розвинути творчо потенціал дітей віком від 6 років.

Про серію
Серія Creator була розроблена фахівцями спеціально для того, щоб під час гри, діти могли повністю розкрити свій творчий потенціал. Набори цієї серії пропонують дитині збирати одну з трьох моделей, при цьому малюк може експериментувати, поєднуючи кубики різних моделей. Конструктори серії Creator відмінно підходять як хлопчикам, так і дівчаткам і роблять розваги не тільки приємними, а й корисними.


Всі конструктори ЛЕГО повністю оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Creator 31099 Propeller Plane ви можете в нашому магазині з оперативною доставкою в будь-який куточок України. А якщо у вас виникли питання, наші фахівці будуть раді на них відповісти.

  • 5.0

    17 січ, 2020
    Завдяки набору LEGO Creator Гвинтовий самоліт Ваш малюк дізнається багато нового про авіацію, зможе зібрати декілька моделей самольотів, сконструює свою неповторну модель.Набір є новинкої 2020 року. Щоб гратися було цікавіше доповніть набір https://constructors.com.ua/lego-star-wars/istrebitel-tipa-h-po-damerona-75273. Тоді Ви , навіть, авіа перегони зможете відтворити. Завдяки якісним матеріалам іграшка Вам довго прослижить. Нажаль, набор не має у своєму складі мініфігурок. Та їх можна взяти із інших наборів.
  • 5.0

    17 січ, 2020
    Завдяки набору LEGO Creator Гвинтовий самоліт Ваш малюк дізнається багато нового про авіацію, зможе зібрати декілька моделей самольотів, сконструює свою неповторну модель. Завдяки якісним матеріалам іграшка Вам довго прослижить. Нажаль, набор не має у своєму складі мініфігурок. Та їх можна взяти із інших наборів. Якщо ви не плануєте збирати платформу, то можна зібрати хмаринки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари