>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

960 шт.
0 шт.
48 × 7.8 × 28.4 cm
16+
0 шт.
4.0

Опис

Легендарний автомобіль
Цей автомобіль моделі LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) відтворює справжню ікону класичного автомобільного дизайну. Підліткам і дорослим фанатам сподобається досвід будівництва, який дарує легендарний Fiat 500F кінця 60-х років. Вони оцінять всі цікаві деталі, такі як багажна полиця з валізою, деталізований інтер'єр і функціональний дах, бічні двері, капот і задні двері. Щоб зобразити італійську тематику, ця класична модель автомобіля також містить складаний мольберт з пензлем, палітру і невелику «розпис» автомобіля перед знаменитим Колізеєм в Римі.

Якого розміру ЛЕГО Фіат 500?
Маючи розміри більше 11 см у висоту, 24 см в довжину і 11 см в ширину, ця збірна модель являє собою вражаючий експонат самостійно або як частина колекції наборів LEGO®.

Іграшки, які дарують пристрасть
Будівельні набори LEGO Creator Expert призначені для дорослих і підлітків з ентузіазмом. Від класичних моделей автомобілів і автентичних будівель до ярмаркових атракціонів та інших об'єктів бажання, сучасні набори LEGO від Creator Expert пропонують світ ностальгії, ескапізму, самовираження, чистого задоволення і здивування. Так, і діти іноді також використовують їх як іграшки!

  • 3.0

    17 гру, 2020
    Это была действительно красивая конструкция и тщательно продуманная модель, соответствующая обычным стандартам LEGO. Хотел бы я сказать то же самое о его деталях - к сожалению, они вообще не такого качества, как сборка. Завершенный вид был испорчен внешними частями, которые были настолько выцветшими, что казались полупрозрачными, настолько, что вы действительно могли видеть части под ними. Кроме того, по бокам автомобиля, особенно на дверях, желтые цвета имеют разные оттенки, что придает довольно грязный вид. Жаль, набор был бы действительно идеальным, если бы не эти некачественные детали, портящие внешний вид.
    Достоинства:
    Идея была крутая. И этот раритетный Фиат должен был стать украшением моего рабочего места.
    Недостатки:
    Впечатление портят детальки. Большинство из них выцветшие. Также, не все крепится так хорошо, как того хотелось бы.
  • 5.0

    22 жов, 2020
    Почну з того, що мені 53 і цей набір я отримав як подарунок на День народження. До цього з лего справи не мав, тому напишу просто свою точку зору, що сподобалось, а що – ні. Набір дійсно дуже яскравий, навіть більше, ніж на фото, сам здивувався, коли відкрив. Інструкція зрозуміла, просто що я до цього часу таким не займався, тому процес трохи затягнувся. Не зрозумів, чи це так і має бути, але деякі детальки сбоку не надто міцно тримаються. Як вишенька цього набору – мольбер, одразу якась асоціація з Італією. Збирати сподобалось, обов’язково придбаю ще щось з лего. Насправді тут так багато всього, що вирішити досить складно)
    Достоинства:
    Яскравий, насичений колір. Чудові колеса. Взагалі. майже повна схожість з справжнім Фіатом.
    Недостатки:
    Деякі детальки не міцно тримаються. Також не зрозумів ідеї цього клаптика тканини на даху, яку ще треба постаратися закріпити.
  • 5.0

    22 жов, 2020
    Оу, ну вже такий він крутий). Особисто не захоплююсь лего наборами машинок, але в цей просто закохалась. Була б можливість, придбала б собі такий справжній Фіат та поїхала б подорожувати. А поки такої можливості немає, збираю це сонечко вдома. З цікавих деталей набору – мольберт з Фіатом навпроти Колізею та чемоданчик з наліпками різних країн. На форумах пишуть, що в них машинка потім розвалюється, в мене ж все ок. Інструкція гарно зроблена, тому проблем з тим, щоб зібрати не виникло. Після такого крутого Фіату, придивилась до серії Creator, дійсно є багато цікавих наборів. Можливо моїм наступним придбанням стане якраз Лондонський автобус 10258, хто знає)
    Достоинства:
    Прикольна машинка. Двері, багажник, капот - все відчиняється.
    Недостатки:
    В мене нічого не відпадає, тому недоліків немає.
  • 5.0

    22 жов, 2020
    Довольно давно собираю различную лего технику и всегда удивлялся, почему есть Volkswagen Beetle и Mini Cooper, а Fiat 500 – нет? Это ж просто 3 легенды. И вот, наконец-то, лего решили исправить эту ошибку. Возможно это из-за желтого цвета, но у меня сразу паралель с субмариной битлов)). Он максимально детализированный, только посмотрите на этот стильный чемодан. По наклейкам разных стран понятно, что Фиат проехал не одну сотню километров. Также открываются двери, багажник, капот. Как только узнал о нем, решил заказать, но пока распродано. Сделал предзаказ, с нетерпением жду). Через недельку дополню.
    Достоинства:
    Должна быть крутая детализация и из-за этого - сборка. Красивый желтый цвет.
    Недостатки:
    -
  • 2.0

    21 жов, 2020
    Первый раз как увидел это Фиат на фотке, подумал, что это какой-то маленький набор и даже заказывать его не стоит. Но вот почти 1000 деталек убедили в другом. Да и цвет такой крутой, желтый, решил, что точно нужно заказать. Забрал буквально на следующий день с Новой почты. Взялся собирать с огромным воодушевлением, но сразу по ходу что-то пошло не так, детальки особо не крепились между собой. В попытке все же закрепить получше – треснуло лобовое стекло. Жаль, что такая крутая идея и так реализована. Фото прилагаю.
    Достоинства:
    Крутая задумка и дизайн.
    Недостатки:
    Многие детальки не держатся между собой. Такое впечатление, что некоторые желтые детальки темнее, чем остальные.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари