>
Уточнити наявність у постачальника
919 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

355 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Різнобарвний хвіст павича - його принада, що привертає увагу як у справжнього птаха, так і у зібраного з конструктора ЛЕГО. Вразьте всіх квітчастим павичем, бабкою і метеликом у наборі LEGO "Екзотичний павич".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31157 був випущений в рамках серії LEGO Creator. Він містить 355 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Перетворення тварин

Магія набору ЛЕГО 31157 у можливості складання 3 тварин. Однак для них передбачені одні й ті самі деталі, через що необхідно чергувати пригоди з павичем, потім з бабкою, наостанок з метеликом і так по колу. 

  1. павич. Він основна збірка набору, а також його обличчя, яке фігурує на коробці і в назві. Його тулуб складається з блакитних і фіолетових деталей, поверх яких додані такі ж, але гладкі. Шия злегка вигнута завдяки накладенню елементів і плавно переходить у голову. Є чорні очі, жовтий дзьоб і рожевий чубчик. Стоїть павич на жовтих лапах із кігтями. Однак головна його перевага - це хвіст, який складається з 8 пір'їн. Вони бірюзового кольору й усіяні маленькими різнокольоровими квіточками. Хвіст можна налаштовувати, розправляючи його навколо павича або складаючи один на одного; 
  2. бабка. Друга мешканка набору має схожу колірну гаму, тому її тіло рожево-фіолетове, з великими жовтими очима. У ньому використовується кілька шарнірів, завдяки чому його можна згинати і налаштовувати. З боків прикріплюються 4 довгих крила, які можна прикрашати на свій розсуд. Бабка в наборі забезпечена власною підставкою. Її роль виконує збірне зелене латаття;
  3. метелик. Остання представниця набору має основний тулуб синього кольору. З боків приєднані 4 крила, що відрізняються за розміром. У них поєднуються всі кольори, представлені в наборі - зелений, фіолетовий, рожевий, жовтий тощо. Подібно до бабки, для метелика передбачена підставка для демонстрації. Це рожево-блакитна квітка і ділянка землі поруч, де може розташується метелик. 

Яскраві і незвичайні, представники тваринного світу з набору ЛЕГО "Екзотичний павич" очікують, коли зберуть кожного з них.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари