>
Уточнити наявність у постачальника
749 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Зібрати кролика, папугу чи тюленя? Навіщо вибирати одного, якщо в наборі LEGO “Білий кролик” всі деталі відібрані таким чином, що з них можна зібрати всіх 3 тварин. Починати можна з будь-якої, а коли набридне – розібрати та отримати кубики для нового білого улюбленця.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31133 було випущено у рамках серії LEGO Creator. Він містить 258 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Домашній зоопарк

Більшість деталей набору ЛЕГО 31133 мають білий колір, тому тварини виходять схожими - всі кристально білі. В іншому ж це повністю самостійні збирання, які відрізняються техніками збирання та кінцевим результатом. Серед них:

  1. кролик. Найменша зі збірок створює білого кролика з великими щоками та рожевими вухами. Модель виходить рухомою та може рухати ногами, головою, вухами, а також відкривати рот. Завдяки цьому його можна відображати у різних положеннях, а також розігрувати свої пригоди. До кролика додані невеликі збірки його улюблених ласощів - помаранчева морквина та жовта квітка;
  2. папуга какаду. Найвища збірка представлена у вигляді білого папуги з жовтим чубчиком, чорним дзьобом, довгим хвостом та відтвореним пір'ям. Какаду також може рухатися – ворушити крилами, хвостом, шиєю та повертати голову на всі 360 градусів. Його невеликий аксесуар - коричневе насіння, яке птах може "клювати";
  3. тюлень. Найдовший персонаж набору - це білий тюлень з ластами з деталей-черепашок та висунутим язиком. Він може ворушити ластами, а також відкривати рота. Особливістю є те, що тюлень може лежати як на пузі, так і на спині. У набір також додано складання смаколика для нього - помаранчевої з рожевим риби.

Оскільки всі звірятка цікаві та несхожі, вибрати фаворита може бути складно. Однак основною моделлю набору вважається складання кролика, а какаду та тюлень – альтернативними.

Візьміть набір із собою

Часто буває, що треба кудись їхати та взяти розвагу для дитини. З одного боку, 1 іграшка може набриднути, а з іншого багато тягти не хочеться. Даний набір ЛЕГО пропонує вирішити цю проблему, адже дозволяє зібрати одразу 3 тварин і вигадувати історії з ними в лісі, на верхівках дерев та на морському узбережжі. При цьому моделі також мають компактний дизайн, не перевищуючи розміри 20 сантиметрів і надійне кріплення деталей.

З набором ЛЕГО "Білий кролик" можна відправитися в різні точки світу, щоб зустріти їх чудернацьких мешканців. Тож чого чекати, час почергово зібрати з деталей кролика, папуги, тюленя та познайомитися з усіма ними.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари