>
Уточнити наявність у постачальника
599 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

135 шт.
0 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Ігровий набір LEGO Classic Творчі веселощі: Мавпи (11031) - це не просто конструктор, це захоплююча та весела гра з мавпами шимпанзе, яка знайомить ваших дітей із дивовижним світом веселих джунглів.

Веселі мавпочки

Цікаво, що шимпанзе є найближчими родичами людини, їхній генетичний код на 98,7% відповідає нашому. Представники цього виду мавп у 7 разів сильніші за людину. Вони розумні і легко навчаються, кожен має свій характер і темперамент. Шимпанзе живуть у соціумі, в громадах в 50 осіб - це від 3 до 6 сімей. У спілкуванні, як і люди, використовують різноманітні вирази обличчя, даючи зрозуміти свій настрій.

Творча ідея ігрового конструктора дозволяє зібрати з різноманітних кубиків ЛЕГО чотири симпатичні мавпочки. Моделюйте зовнішній вигляд та характер кожної самостійно. У вашому арсеналі 135 елементів ЛЕГО, щоб побудувати чотирьох мавпочок, двох птахів та пальму з бананами. Найбільша збірна мавпочка з кубиків ЛЕГО виходить зростом в 5 см, це дозволяє легко тримати тварин у маленьких руках і без будь-яких складнощів відтворювати різні ігрові маніпуляції та пригоди.

Компактний розмір головних героїв допомагає вашому малюку розвивати дрібну моторику рук. А завдяки спеціальним шарнірним кубикам мавпи можуть рухати кистями рук і повертати хвостики. Маленькі шимпанзе можуть тримати один одного за руки або хвости, звисати з дерева, гойдатися на гілці пальми, дражнити пташок, зривати банани, і навіть усе це одночасно. Придумайте кожній мавпочці та пташці кумедне ім'я. Подаруйте вашим персонажам індивідуальний характер та настрій за допомогою різних елементів – оченят та посмішок.

Про набір

Ігровий набір LEGO Classic Творчі веселощі: Мавпи (11031) призначена для дітей старше 5 років. Кубики LEGO Classic розвивають навички будівництва, уяву, творчого самовираження та багато іншого. Набори серії чудово підійдуть для проведення дозвілля, адже збирати будівлі з класичних кубиків ЛЕГО сподобається як дітям, так і дорослим.

Ви можете провести зі своїми дітьми час унікального конструювання та спостерігати важливі моменти розвитку. Будуйте творчі, унікальні конструкції з простих кубиків та деталей LEGO Classic. Проводьте незабутні години всією сім'єю за грою в LEGO.

Новий рівень інструкцій

Конструктори LEGO чудовий подарунок на будь-який випадок. Проста збірка стане ще більш захоплюючою з цифровими інструкціями LEGO Building Instructions. Встановіть безкоштовну програму на свій смартфон або планшет, використовуйте інтуїтивно зрозумілі інструменти для різних цифрових маніпуляцій з вашими будівлями ЛЕГО. Зберігайте ваш результат та відстежуйте отримані навички конструювання.

Усі кубики та деталі LEGO відповідають суворим світовим стандартам якості. Гарантована сумісність та поєднання всіх кубиків між собою подарує простоту складання навіть елементів із різних серій ігрових наборів ЛЕГО.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари