>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

900 шт.
0 шт.
38 × 14 × 26 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Що в коробці ЛЕГО 11005?
Барвиста коробка набору ЛЕГО 11005 Весела Творчість так і манить розкрити її і заглянути всередину, висипавши все пакетики з новенькими різнокольоровими деталями на стіл або підлогу, почавши безмежний процес творчості! Серії LEGO Classic і LEGO Creator дуже схожі між собою, різниця лише в тому, що набори серії ЛЕГО Креатор більш сюжетні, а лінійка ЛЕГО Класик не обмежує дітей в польоті фантазії. У наборі LEGO 11005 Creative Fun ви знайдете розсип деталей 10 різних кольорів, які допоможуть вам побудувати будь-який предмет, будівлю, фігуру або транспорт. Такий набір відмінно підійде для подарунка вже досвідченим колекціонерам ЛЕГО або тим, хто тільки починає знайомитися з величезним світом ЛЕГО-наборів і іграшок. Крім звичайних деталей і кубиків для будівництва, тут представлені спеціальні деталі - колеса, віконні та дверні рами, прозорі й принтовані деталі. У наборі ЛЕГО 11005 також є помаранчевий роздільник деталей.

Конструктори LEGO Classic
Лінійка наборів ЛЕГО Класик призначена для вільного польоту фантазії - всі деталі в ній можна використовувати, як додатковий будматеріал при будівництві власних саморобок. Дев'ять сотень деталей набору ЛЕГО 11005 Весела Творчість цілком можуть бути достатнім ресурсом для гри всього лише даним набором ЛЕГО.

Як купити?
Ви можете придбати оригінальні конструктори ЛЕГО в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі, Черкасах та інших великих і маленьких населених пунктах України, оформивши онлайн-замовлення на сайті офіційного постачальника LEGO з Європи constructors.com.ua. Вам також можуть допомогти оператори служби підтримки, звернутися до яких ви можете в чаті на сторінці сайту або зателефонувавши за телефонами, вказаними вгорі на екрані. У Києві можливий самовивіз за адресою: вул. Олени Теліги, 29 або доставка кур'єром. Вся наша продукція ЛЕГО оригінальна і відповідає всім міжнародним і українським нормам якості.

 

  • 5.0

    26 гру, 2019
    Ребята Вы большие молодцы! Конструктор просто БОМБА. Отдельное спасибо оператору.
  • 5.0

    14 лют, 2019
    Это второй раз я в этом магазине игрушку покупаю, нравится мне сайт, а недавно для сынишки этот конструктор заказала, он такой классный, столько деталей и все здорово сделаны, ребёнок очень доволен был и мне было приятно что качественный конструктор купила.
  • 5.0

    1 лют, 2019
    Мои дети 5 и 7 лет без ума от таких творческих наборов, особенно с большим количеством мелких деталей! Данная игра развивает не только мелкую моторику, мышление, но и фантазии. Юные строители могут работать, как по инструкции, так и создавать своих вымышленных персонажей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари