>
Уточнити наявність у постачальника
759 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

333 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Прийміть таблетки від морської хвороби і застрибуйте на борт, адже набір LEGO Classic "Океан творчих ігор" відправить Вас у морську подорож і подарує безліч позитивних емоцій під час складання запропонованих конструкцій та створення власних пригод на воді та на суші.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 11018 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Classic. Він містить 333 деталі, барвисті інструкції та призначений від 4 до 99 років. Тематика набору – морські пригоди.

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кіл тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дозволяють збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією.

Морські збірки

Набори цієї серії завжди пропонують кілька збірок за інструкцією, а далі дають свободу творчості. Набір LEGO "Океан творчих ігор" розповість як зібрати:

  • корабель вікінгів. Маленька версія драккара має все необхідне, щоб відповідати легендарним кораблям, включаючи біло-червоні вітрила, щоглу та носову фігуру;
  • жовту субмарину. Підводний корабель, прямо з пісні The Beatles порадує як дорослих, так і дітей, адже він яскраво-жовтий, має ліхтар нагорі і миттєво впізнаваний;
  • підводний дрон. Подібні дрони використовуються для обстеження морського дна, тому в такому наборі він незамінний. Дрон виконаний в оранжево-блакитному кольорі і має 2 рухомі пропелери та прозоре лобове скло;
  • морського коника. Один із тварин-мешканців тут збирається з червоних та білих стандартних деталей і навіть має кілька деталей водоростей;
  • кита. Рожевий кит також приєднався до команди морських жителів. Крім рухомого хвостика, цей красень має імітацію струменя води;
  • черепаху. Остання, але від того не менш мила морська мешканка – невелика черепашка. Вона має жовте тільце, рожевий панцир та мило лежить на зеленому листочку.

Крім деталей для створення цих міні-збірок, Ви отримаєте 2 пакетики з додатковими деталями різних кольорів: рожеві, блакитні, сині, зелені, салатові, жовті, оранжеві, червоні, коричневі, пісочні, білі, сірі та чорні. З їх допомогою, Ви зможете зібрати додаткові, ВЛАСНІ збірки1. Використовуйте їх окремо або поєднайте з іншими наборами серії.

Нескінченні можливості для творчості

Набір LEGO 11018 подарує не одну годину веселих ігор, адже, крім збірок з інструкції, Ви зможете зібрати все, що спаде на думку. Для цього в наборі знайдуться деталі різної форми та кольору. Є навіть деталі коліс для конструювання власних підводних машин та деталі з надрукованими очима для створення милих цегляних персонажів. Саме тому морські пригоди у цьому наборі ніколи не закінчуються.

Маленьким і дорослим фанатам класичних конструкторах LEGO точно сподобається набір LEGO "Океан творчих ігор", який відправить їх досліджувати та збирати власні підводні пригоди.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 кві, 2022
    Цей набір блоків містить фантастичну різноманітність необхідних деталей, які ідеально підходять для створення всього, що тільки може уявити дитина. Мені подобається поєднання яскравих з більш нейтральними тонами. Також є буклет з інструкціями щодо створення 6 проектів на океанську тематику. Моєму дошкільнику потрібна була лише невелика допомога з розумінням інструкції. Це чудовий подарунок і ідеальне заняття на дощовий день або на зараз, коли він не може багато гуляти надворі.
    Достоинства:
    Чіткі вказівки для будівництва 6 моделей. Сину дуже сподобавлась субмарина та черепашка. Можна зібрати багато свого.
    Недостатки:
    Коник не зовсім схожий на справжнього.
  • 5.0

    16 кві, 2022
    Я купив цей такий милий набір для своєї донечки, яка так любить океан і все, що до нього має відношення. Особливо вона в захваті від кита та коника, що були представлені в інструкції. Після ознайомлення з цими збірками, вона вже самостійно склала декілька рибок та водорослі. Вийшло щось на кшталт міні-акваріуму з лего. Думаю, діти зможуть вигадати, що зібрати.
    Достоинства:
    Деталі усіх кольорів райдуги. Всі деталі якісні, яскраві, різної форми. Зрозуміла для дітей інструкція.
    Недостатки:
    Не вистачає основи, хоча б невеликої.

Рекомендуємо подивитися ці товари