>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 700 шт.
0 шт.
37.8 × 22.4 × 26.2 cm
5+
0 шт.

Опис

Підніміть дитячу творчість на орбіту. Вирушайте до космічної експедиції з ігровим набором LEGO Classic Космічна експедиція (11022). На вас чекає 1700 елементів ЛЕГО та 10 крутих ідей для складання міні-конструкцій на космічну тематику. Для кожної пропонованої ігрової моделі надано інтуїтивно зрозумілу інструкцію в картинках, за допомогою якої зі збиранням впорається кожен малюк віком від 5 років. Навіть новачок у світі ЛЕГО може пишатися своїми першими конструкціями.

Детально про набір

Отже, в ігровому наборі LEGO Classic Космічна експедиція (11022) ви можете зібрати:

  1. Центр керування польотами;
  2. Стартову вежу для запуску космічної ракети;
  3. Космічну ракету;
  4. Космічний шатл;
  5. Сонце;
  6. Планету Земля;
  7. Супутник Землі – Місяць;
  8. Космонавта у скафандрі;
  9. Двоє астронавтів для польоту на космічному шатлі;
  10. Двоє технічних працівників космічної станції.

Зібравши всі запропоновані міні-моделі ЛЕГО надалі використовуйте кубики, що залишилися, для створення унікальних будівель за вашими ескізами і у відповідність до широт вашою фантазії. Надихайтеся готовими ідеями збирання для створення власних унікальних конструкцій. Додаткові кубики та елементи ігрового набору LEGO Classic Космічна експедиція (11022) представлені в широкій палітрі кольорів. На вас чекають різноманітні деталі та запчастини чорного, сірого, білого, жовтого та яскраво жовтого, золотистого, помаранчевого, блакитного, зеленого, бірюзового, рожевого та темно-рожевого, фіолетового кольорів. Велика кольорова гама дозволяє створювати різноманітні конструкції космічної техніки, забавних прибульців з інших планет і галактик, все що зможете вигадати, на що вистачить вашої фантазії. Відкривайте нові горизонти в космічному просторі разом з LEGO Classic.

Розвиваючі ігри разом із LEGO

Розпочніть творчий розвиток вмінь та вдосконалюйте важливі життєві навички разом із наборами LEGO Classic. На вас чекають творчі ігри на будь-який смак. Запрошуйте друзів та членів сім'ї захоплююче провести час збираючи різноманітні конструкції з кубиків та елементів ЛЕГО. Створюйте свої ракети, центри управління польоту та багато іншого для успішної космічної експедиції всією родиною. Комбінуйте ігрові набори серії Classic між собою та з іншими серіями конструкторів LEGO.

Ігровий набір LEGO Classic Космічна експедиція (11022) стане чудовим подарунком як хлопчику, так і дівчинці на будь-яке свято для всіх шанувальників космічного простору. І звичайно для тих, хто мріє розширити свій асортимент класичних кубиків ЛЕГО.

Якість та безпека

Починаючи ще з 1958 року всі кубики, деталі та елементи LEGO проходять низку досліджень перед продажем. Так було і так відбувається зараз. Кожного разу після виробництва навіть найменша одиниця конструктора проходить спеціальні випробування, щоб переконатися у відповідності до всіх суворих світових стандартів якості та вимог безпеки. Купуючи ігрові набори ЛЕГО, ви можете бути впевнені у чудовій якості світового стандарту. Усі найкращі для ваших дітей.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари