>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 100 шт.
0 шт.
47.8 × 7.4 × 28 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Компанія LEGO святкує 90 років ігрового навчання. На честь цього свята було випущено ювілейний ігровий набір LEGO Classic 90 років гри (11021). Конструктори ЛЕГО допомагають дітям та дорослим різного віку розвивати творчі навички та уяву протягом усього життя.

Класичний ігровий набір LEGO Classic 90 років гри (11021) створений для всіх бажаючих старше 5 років. Дітям разом із батьками, бабусями та дідусями буде цікаво будувати та створювати класичні іграшки з кубиків ЛЕГО.

Що в коробці?

Відкривши коробку ювілейного конструктора ЛЕГО Класік, ви знайдете п'ятнадцять міні-моделей легендарних іграшок різних років випуску. До кожної моделі представлена ​​покрокова ілюстрована інструкція зі збирання, яка допоможе навіть новачкові легко впоратися з процесом збирання та створення іграшки ЛЕГО.

Також у комплекті є багато додаткових кубиків з них, ви зможете побудувати все що завгодно і проявити вашу фантазію та творчості. Загальна кількість кубиків у наборі – 1100 штук, чудово правда ж? Але найцікавіше, що кубики в наборі представлені всіх можливих кольорів веселки. Відчуйте справжню ностальгію збираючи іграшки з класичних кубиків ЛЕГО та насолоджуйтеся нескінченною грою разом із вашими дітьми.

Отже, в наборі LEGO Classic 90 років гри (11021) на вас чекають наступні іграшки:

  1. Піратський корабель Барракуда 1989 випуску;
  2. Слон від LEGO Fabuland 1981;
  3. Жовтий замок – один із знакових та історичних наборів LEGO 1978 року;
  4. Таємниця Сфінкса із набору LEGO System Secret Surprise 1998 року;
  5. Дух вогню – Таху від LEGO BIONICLE 2001 року;
  6. Золотий дракон LEGO NINJAGO 2013;
  7. Знакова качечка 1932 року випуску, саме зі створення дерев'яної качечки датського тесляра Оле Кірка Крістіансен розпочала свою історію компанія ЛЕГО;
  8. Тримач для олівців "Ананас" від LEGO DOTS – 2020 року;
  9. Міні модель міського плану міста LEGO 1961;
  10. Міні версія першого поїзда LEGO 1969;
  11. Космічний корабель Galaxy Explorer 1979;
  12. Королівська карета від LEGO Belville 2000;
  13. Поліцейське відділення від LEGO City 2005;
  14. Екскаватор від LEGO Technic 2010;
  15. "Будинок дружби" від LEGO Friends 2017 року.

Ігровий набір LEGO Classic 90 років гри (11021) стане чудовим подарунком на будь-яке свято для кожного шанувальника LEGO. Комбінуйте ваші набори ЛЕГО серії Класік та реалізуйте в життя ще більше творчих ідей. Розкажіть вашим дітям про творчі ігри з класичними кубиками ЛЕГО, так як це було у вашому дитинстві. Коли з простих кубиків можна було створити будь-що, потрібна буде лише ваша фантазія та креативний погляд. Навчайте дітей через творчий підхід конструкторів ЛЕГО.

Для компанії LEGO якість та безпека продукції найважливіше. Кожен кубик та елемент конструктора проходить ретельну перевірку і в результаті повністю відповідає всім світовим стандартам якості та вимогам безпеки у даній галузі виробництва, починаючи з 1958 року.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    12 жов, 2022
    Цей набір наповнений креативністю та моделями, виготовленими з простих деталей. Так, це ностальгічна цінність, але справжня насолода полягає в діапазоні тем, включених у набір, і інтерпретаціях за допомогою простих цеглин і простих методів будівництва. Немає компактної будівлі з пластин або заплутаної суміші щільно упакованих частин, це просто цеглини на цеглинках. Дуже приємно бачити, що ці класичні набори запам’ятовуються таким чином. Набір містить багато креативних кубиків, крім тих, що використовуються для представлених моделей, що дозволяє досліджувати цілий ряд дизайнів. Я справді сподіваюся, що LEGO візьме до уваги цей набір і повернеться до своїх витоків, щоб створити прості набори з простих кубиків із ширшими та загальнішими темами. Улюблені моделі: слон Fabuland та космічний корабель.
    Достоинства:
    Набір містить багато різнокольорових кубиків. Є так багато конструкцій та ідей. Половина частин використовується для моделей в інструкціях, залишаючи половину для вашої моделі. Усе виконано просто, але стильно. Добре поєднується з іншими класичними наборами.
    Недостатки:
    Чому LEGO не може випускати такі наборі (або схожі) на постійній основі?
  • 5.0

    12 жов, 2022
    Якщо ви спершу глянули на набір і не зрозуміли в чому його фішка, то спробуйте ще раз. Нічого? Я також не з першого разу помітив, що він містить мініатюрні моделі випущених серій. У ньому є копії історичних і сучасних тем, а також багато додаткових кубиків, щоб відтворити усю історію конструктора за 90 років. Взяв як данину улюбленому проведенню часу і чесно, не пошкодував. Немов дитина сидів, збирав маленькі збірки і намагався вгадати, що ж це.
    Достоинства:
    Дуже багато деталей для створення серій і ще лишаються запасні. Усі збірки прості, тому впорається навіть дитина. Деталі кольорові та можуть бути використані ще деінде. Навіть наліпок немає!
    Недостатки:
    Зараз і назавжди відсутні!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари