>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

171 шт.
0 шт.
19 × 7 × 14 cm
8+
0 шт.
4.0

Опис

Як поєднати приємне з корисним? Дуже просто, достатньо придбати конструктор LEGO 40431 Brick Sketches BB-8.

У чому особливість набору?

Конструктор складається зі 171 деталі, які чудово між собою взаємодіють. З них можна зібрати крутий портрет легендарного дроїда BB-8 з головою куполоподібної форми. Він володіє білим кольором з помаранчевими і сріблястими вставками. Головна особливість конструктора полягає у його універсальності. Модель можуть збирати  діти й дорослі,  хлопчики й дівчатка. Крім того, з іграшкою можна грати як наодинці, так і в колі друзів. ЛЕГО 40431 — це ідеальна можливість весело провести час не виходячи з дому.

Трохи історії

Відомо, що робот належить пілоту Опору По Дамерону. Попри свій незвичайний зовнішній вигляд дроїд вміє та любить знайомитися з людьми. Творці говорять, що BB-8 прекрасно усвідомлює свій вплив на людей і активно цим користується. На жаль, дроїд не має звичного для нас голосу, але вміє видавати різні звуки, завдяки чому виглядає більш емоційно, ніж його попередник. По Дамерон сприймає дроїда не просто як механіка, а як особистість, здатну приймати власні рішення.

Розвивайся разом з ЛЕГО

Крім неймовірних емоцій конструктор, здатен розвивати такі якості, як: дрібна моторика рук, уява, логіка, посидючість, концентрація і багато інших якостей. Крім того, під час гри разом з друзями виробляються ще й правильні комунікативні якості. Тому веселися й одночасно розвивайся.

До речі, конструктор чудово доповнить будь-який інтер'єр, тому його можна сміливо розміщувати на полиці або стіні.

Щоб купити LEGO 40431 Brick Sketches BB-8,  просто оформіть заявку на сайті!

  • 2.0

    4 жов, 2020
    Не первый мой набор лего и точно далеко не самый дешевый. Вообще эта серия какая-то довольно дорогая. Например, доплатив совсем немного можно взять набор 75284 (Транспортный корабль рыцаря Рен) или какой-то из наборов Супер Марио. Да, BB-8 получается красивый, но таких денег не стоит. Собирается примерно за 30 минут - час. Итог: серия прикольная, но с ценой перегнули.
    Достоинства:
    Красиво, стильно выглядит
    Недостатки:
    Цена, небольшой размер
    • 14 лис, 2020
      Как по мне, то серия сделана просто как стильное украшение, которое нужно поставить на полку. Но я согласен, цена все же слишком высокая.
  • 5.0

    3 жов, 2020
    Игрушка увлекательная, сын такую давно просил. Заказали и не пожалели. ребенок может часами заниматься с ней, помимо основной фигурки робота может слепить еще все ,что угодно. И очень хорошо на мой взгляд, что такой конструктор формирует мышление и воображение, развивает мелкую моторику. Но есть и мелкие детальки, так что нужно следить чтоб ребенок не проглотил их. Моему сыну почти 5 годиков и он уже соображает, что детальки несъедобные, но вот до 3 лет я бы посоветовал родителей воздержаться от покупки для своих деток - рановато как ни как)
    Достоинства:
    Развивающий набор, много деталей в комплекте и инструкция подробная.
    Недостатки:
    Может быть не совсем безопасно для игр деткам раннего возраста.
  • 5.0

    2 жов, 2020
    У меня две слабости звездные войны и lego. Потому, когда увидел этого звездного помощника просто не смог пройти мимо. Получил море удовольствия, пока его собирал. Потому, буду ждать еще конструктор этой серии.
    Достоинства:
    Это не игровой набор, в нем нет движущихся частей (кроме подставки). В собранном виде это очень прочная модель и на удивление массивная. Он отлично смотрится как на подставке, так и на стене. Что очень радует мой глаз)
    Недостатки:
    не увидел
    • 14 лис, 2020
      Выглядит неплохо, подумываю и себе взять. В связи с эти возник вопрос, не слишком ли тяжёлая картинка для того, чтоб её повесить на стену? И есть ли вообще такая возможность? Не будет ли падать?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

115 шт.
8+