>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

245 шт.
0 шт.
19.1 × 14 × 7 cm
8+
0 шт.

Опис

Перед вами святковий ведмідь із кубиків ЛЕГО, випущений спеціально до Дня Святого Валентина у рамках серії наборів LEGO Seasonal у 2021 році. У наборі представлений чарівний ведмідь із серцем та декоративними елементами, створений для святкового настрою. Цей конструктор стане чудовим подарунком для любителів LEGO та ідеальною прикрасою до свята Дня Святого Валентина. Декоративний набір може бути подарований як у вигляді конструктора, так і в зібраному вигляді у вигляді декоративної статуетки.

Нам ніколи не буває достатньо способів висловити своє кохання, і подарунок на кшталт набору LEGO Seasonal Ведмідь на день Святого Валентина (40462) - це один з них! Погляньте на цього чарівного ведмедика, який ніби каже: "Я тебе кохаю", тримаючи в лапках серце. А ці повітряні кульки у формі сердець додають ще більше милоти!

Про набір

Цей набір підходить не тільки для тих, хто вже досяг восьми років, але і для всіх, хто вірить у кохання та дружбу. А збирати ці 245 деталей – це справжнє задоволення, яке не залежить від віку. Ведмедик висотою в 11 см рухливими вузами та лапками, сидить на покривалі для пікніка. Давайте створимо моменти радості та кохання разом із цим прекрасним набором!

Зібравши цього милого ведмежа, ви створите не тільки чудовий подарунок для вашої коханої людини, але й незабутню атмосферу теплих та щирих почуттів. Кожна деталь цього набору просякнута турботою та увагою, немов кожна з них нагадує про нашу готовність ділитися коханням з оточуючими. Нехай цей ведмедик стане символом вашої ніжності та турботи, який нагадуватиме про ваше кохання щоразу, коли на нього подивиться ваша друга половинка. Даруйте любов і приймайте її у відповідь, адже це те, що робить наш світ справжнім та прекрасним!

День Святого Валентина з ЛЕГО

Святкові набори LEGO до Дня Святого Валентина зазвичай є наборами, створеними спеціально для цього романтичного свята. Вони часто включають моделі з символікою кохання, такі як серця, квіти, милі тварини або персонажі, а також аксесуари, які допоможуть створити атмосферу валентинівських веселощів. Ці набори можуть включати мініфігурки, моделі для складання, а також додаткові елементи декору. Зазвичай вони яскраві, барвисті та сповнені деталей, щоб створити святковий настрій. LEGO випускає різні набори для Дня Святого Валентина щороку, щоб задовольнити смаки та переваги різних вікових груп та інтересів.

Наприклад, святкові набори LEGO до Дня Святого Валентина можуть включати сцени романтичних побачень, милих тварин, що виражають любов, або навіть персонажів з популярних фільмів та мультфільмів, таких як LEGO Disney Princess або LEGO Harry Potter, у спеціальних валентинівських костюмах. Крім того, такі набори можуть містити елементи декору, такі як серця, букети квітів або забавні підписи, щоб допомогти створити атмосферу свята. Ці набори можуть бути чудовим подарунком для ваших близьких або романтичними символами для обміну в день святого Валентина.

 

Придбати декоративний набір LEGO Seasonal Ведмідь на день Святого Валентина (40462) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари