>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

136 шт.
0 шт.
14.4 × 6.1 × 12.1 cm
10+
0 шт.

Опис

Буууу!!! Страшно? 
Привид є мешканцем потойбічного світу та один з найцікавіших персонажів містичного свята Хелловіну. Віра в духів і примар актуальна напередодні свята як ніколи. Відчуваєте холодок по шкірі, раптову зміну температури? Привид прийшов до вас у вигляді конструктора ЛЕГО Brick Headz 40351. Злий він або добрий - вирішувати вам. 
Додайте трохи остраху у веселощі своїм новим збірним персонажем. Створіть свого жахливого друга, встановіть його на прозору плитку-підставку, яка справляє враження ефекту левітації. Запитайте своїх друзів, чи помітять вони такий хитрий прийом або повірять в літаючу примару? 

Що в коробці?

У набір, що складається з 136 деталей, окрім привида, входить: надгробна плита, гарбузовий ліхтарик, кажан, павук, дерев'яне відро і кістка. Як ви думаєте, хто був заточенний під надгробною плитою? Хто ховається в образі кажана або павука? Не обмежуйте фантазію, придумайте нові й нові сюжети гри.

Набір LEGO Brick Headz 40351 - відмінна розвага як для дітей, так і для дорослих. Це не лише прекрасна можливість провести час і отримати приємні емоції, але і стати колекціонером. Ця "кубоголова" фігура ексклюзивна, заввишки в 7 см, встановлюється на спеціальну виставкову платформу, де вказаний індивідуальний серійний номер персонажа. Набір стане не лише ідеальним подарунком для поціновувачів жанру хоррор, а також прекрасним поповненням будь-якої ЛЕГО-колекції. Карикатурна зовнішність фігурки сподобається усім.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари