>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

175 шт.
0 шт.
12 × 7.7 × 9 cm
10+
0 шт.
4.0

Опис

Ви є шанувальниками китайської культури і легендарних романів? Вам подобається китайська класика? Для вас Король мавп не просто слова? А легендарний воїн і, свого роду, супер-герой? Тоді цей набір саме для вас!

Представляємо вашій увазі - Мавпячого короля, Сунь Укуна, головного героя легендарного китайського роману 16 століття "Подорож на захід". Він є найпопулярнішим персонажем в культурі Східної Азії. Згідно з легендою, Сунь Укун був народжений з чарівного каменю, його друге ім'я - Кам'яна мавпа. Має величезну силу, може утримати на своїх плечах гори, дуже швидкий, здатний долати велику кількість кілометрів за одне тільки сальто. Досвідчений боєць, здатний перемогти кращих воїнів. Надлюдські фізичні можливості захоплюють дух. Прекрасні навички рукопашного бою і володіння посохом роблять Мавпячого короля непереможним. Жорстокість і безжальність до ворогів викликають довіру і повагу його підлеглих. Єдиний, хто зміг би його перемогти, напевно, тільки сам Будда.

Історія Короля мавп дуже довга, захоплююча і цікава. Придумайте свою інтерпретацію легендарної історії. Зберіть свого улюбленого персонажа разом з LEGO Brick Headz Мавпячий король (40381), яка на зріст 12,8 см. Встановіть на спеціальну підставку для подальших ігор і колекціонування фігур Brick Headz. Сподобається всім фанатам LEGO Brick Headz від 10 років. 

Зовнішній вигляд дуже реалістичний, представлені усі елементи персонажа: накидка з двох частин, хвіст, посох, барвистий одяг, золоті наплічники і навіть бакенбарди. Нічого зайвого.

Перший Король мавп у світі LEGO з'явився в колекції мініфігурок 2019 року в серії 19 (71025), а сама мініфігурка одразу стала популярною. Великий аналог LEGO Brick Headz майже нічим не поступається маленькій барвистій фігурці. 

Що в коробці? 

175 деталей, ілюстрована покрокова інструкція, підставка з табличкою.

 

  • 4.0

    4 гру, 2020
    Я был рад, когда увидел Короля обезьян в этой серии, так как мало кто знаком с этой историей. Собирать было в целом интересно, набор не самый маленький из серии. Только вот сзади выглядит так себе. Попробую позже с этим что-то сделать. Почему-то фотография переворачивается, но я надеюсь, что будет видно - фигурка в принципе ничего, хоть и без кардинально новых решений.
    Достоинства:
    Другие глаза, по сравнению с большинством наборов.
    Недостатки:
    Сзади фигурка выглядит странно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари