>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

270 шт.
0 шт.
19 × 7 × 14 cm
10+
0 шт.

Опис

   Опис набору

   Набір ЛЕГО "Гегрід і Бакбік" був випущений в 2020 році. Вперше з 2018 року в підсерії Гаррі Поттер відбулося поповнення. У вересні 2020 року на офіційному сайті була запущена акція і набір ЛЕГО 40412 можна було отримати безкоштовно, зробивши покупку на 100 доларів, проте акція давно закінчилася і тепер ми пропонуємо Вам купити його у нас в магазині. Всього в коробці 270 деталей, розкладених в 2 пакетика, а також 2 окремі інструкції. Придбавши даний набір, Ви зможете отримати свого власного Хагріда і Бакбіка і прикрасити ними свій будинок.

   Пакування

   Набір поширюється в стандартній упаковці серії. У випадку з ЛЕГО 40412 вона темно-синього кольору. З усіх боків коробки зображені знамениті персонажі. Також є логотипи Гаррі Поттера, ЛЕГО, Brick Headz і технічна інформація.

   Збірка

   Збірка обох персонажів в наборі ЛЕГО "Гегрід і Бакбік" традиційно для серії починається з рожевого мозку і "нутрощів", ​​до яких приєднуються деталі і збираються остаточні моделі персонажів. Так як в наборі ЛЕГО 40412 2 окремі інструкції, збирати героїв можна в будь-якому порядку, а також разом з кимось.

   Рубеус Гегрід

   Гегрід - викладач догляду за магічними істотами в Гогвортсі, один з друзів Гаррі Поттера. Мати Гегріда була велетнем, тому професор набагато вище звичайних людей, що й відображено в наборі ЛЕГО 40412. Для розуміння, його очі приблизно на деталь вище. Також росту надає волосся, яке відмінно змодельоване, щоб надати йому розпатланий вигляд. Одягнений велетень в величезне коричневе пальто з кротової шкіри, яке доходить майже до землі. Також у нього великі чорні черевики і ремінь з сірою бляхою. В одній руці він тримає лампу, а в іншій - рожеву парасольку, яку Гегрід використовує замість чарівної палички. Аксесуари ідеально підходять велетню за розміром.

   Бакбік (Клювокрил)

   Бакбік - домашній гіпогриф Хагріда. Достеменно не відомо, скільки він прожив у професора, однак з'являється він у "Гаррі Поттер: В'язень Азкабану". У наборі ЛЕГО "Гегрід і Бакбік", він зібраний з сірих і білих деталей, стоячим на чотирьох ногах. Вигнуті похилі клини і напівкруглі деталі створюють враження пір'я. Це один з небагатьох представників, нехай і фантастичних, тварин в даній серії, не рахуючи сезонні набори.

   Як для Хагріда, так і для Бакбіка в наборі ЛЕГО 40412 передбачена чорна пластина - основа для демонстрації готових персонажів.

   Якщо Вам сподобався набір ЛЕГО "Гегрід і Бакбік", радимо також звернути увагу на набори, які також присвячені всесвіту Гаррі Поттера: 

  • ЛЕГО "Герміона Грейнджер" (41616);
  • ЛЕГО "Рон Візлі і Альбус Дамблдор" (41612).

   Їм буде набагато веселіше разом, не лишайте їх цього.

   Поверніться на момент в дитинство або порадуйте своїх дітей з набором ЛЕГО "Гегрід і Бакбік" 40425. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари