>
Під замовлення
1299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

108 шт.
0 шт.
12 × 8 × 9 cm
10+
0 шт.
4.5

Опис

Боїтеся монстрів? А, може, монстри бояться людей? Не кожен монстр такий страшний, як здається... 
Франкенштейн - нещасний монстр, він дуже самотній і хоче дружити з людьми, але усі тільки бачать його страшний зовнішній вигляд. Хоч головною його метою є помста, добрі риси йому властиві. Усі його страшні дії були не лише осмисленими, але і етично виправданими. Він не безглуздий, може читати, виразно розмовляти і незалежно мислити. Фізично в ньому сила десяти чоловіків. Монстр мріє, щоб у нього були друзі, адже кожен заслуговує мати друзів. Навіть Франкенштейн. 

Збери свого Франкенштейна і зміни його історію. Стань йому другом, про якого він так мріє. У цьому тобі допоможе набір конструктора ЛЕГО Brick Headz Франкенштейн (40422). 

Що в коробці?

У набір входить 108 деталей, з яких збирається фігура Франкенштейна і підставка для нього. Монстр має зріст в 7 см, досить точно відтворений: у нього квадратна голова, подовжній шрам на лобі і болти в шиї. Одягнений в сірий піджак, застебнутий на один гудзик і чорні штани. Його шкіра мертвенно-сірого кольору, що нагадує тіло мумії. Також у нього довге волосся, чорне і блискуче. 
Комбінуйте монстра Франкенштейна з іншими моделями LEGO Brick Headz, щоб створити свою унікальну колекцію.

  • 4.0

    3 гру, 2020
    Ок, просто так черно-серо-белый франкенштейн выглядит неплохо, как отдельная фигурка.Как будто сошел с экрана того самого старого фильма, в котором кричали “He is alive!!!”. Но вот если поставить его к остальным фигуркам, то он получается как черное пятно. Также нету возможности хотя бы добавить праздничных украшений, что принарядить его, например, к Новому году.
    Достоинства:
    Смотря с какой стороны посмотреть. Кому-то такой черный Фрэнк понравится, кому-то нет. Кто-то будет доволен, что нету возможности прикрепить украшение, кто-то, как я - нет. Кому-то будет мало деталек, кому-то достаточно.
    Недостатки:
    Смотря с какой стороны посмотреть. Кому-то такой черный Фрэнк понравится, кому-то нет. Кто-то будет доволен, что нету возможности прикрепить украшение, кто-то, как я - нет. Кому-то будет мало деталек, кому-то достаточно.
  • 5.0

    3 гру, 2020
    Это была супербыстрая сборка, даже по меркам BH. Но вот когда Франкенштейн готов, понимаешь, что он настолько хорош, что быстрая сборка - не проблема. Эта черно-белая тема выглядит очень стильно. Несомненно, отлично смотрится рядом с Домом с привидениями и другими сезонными Brick Headz на моей полке. Я терпеть не могу «крылья» на многих BrickHeadz. Это действительно дает вам место для сезонных украшений, но они отваливаются, если кто-то поднимает фигуру, чтобы рассмотреть ее более внимательно. Рад, что здесь такого нету.
    Достоинства:
    Выглядит стильно и без этих "крылышек".
    Недостатки:
    Кому-то не понравится, что быстро собирается.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари