>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 167 шт.
0 шт.
41.5 × 5.3 × 40.4 cm
18+
0 шт.
4.6

Опис

ЛЕГО як частина мистецтва

Любов дорослих до конструктора ЛЕГО не менша ніж у дітей. Батьки з інтересом розбирають набори разом зі своїми малюками, дивуватися моделям автомобілів і будівель, а деякі навіть мають свою власну колекцію. Компанія LEGO не могла проігнорувати своїх дорослих фанатів і створила для них спеціальну серію, яка орієнтована виключно на аудиторію 18+

У наборах лінійки вас чекають приголомшливі об'єкти образотворчого мистецтва. Це деталізовані картини на тему музики, кінематографа і мистецтва в цілому. У колекції ви знайдете зображення Мерлін Монро, Marvel, The Beatles і Star Wars. Все це ви можете створити своїми руками, включаючи на повну свій творчий потенціал. Збирайте портрети героїв з маленьких елементів, міняйте колірні рішення і схеми, доповнюйте свої картини.

Фанати "Зоряних війн" будуть в захваті від цього набору

Створіть портрет одного з трьох найпопулярніших персонажів-представників темної сторони сили - Дарта Мола, Кайло Рена і Дарта Вейдера. Для цього не знадобляться особливі здібності або художня освіта. До набору додається деталізована інструкція зі схемою складання цієї складної картини. Результат роботи змусить вас пишається собою — якісне зображення улюбленого персонажа в темних тонах дуже стильно виглядає.

Портрет має площу 40 сантиметрів квадрантних. Мінімалістичний чорна рамка з плоских кубиків ЛЕГО вдало підкреслює вміст. Деталі — стандартний плоскі кубики ЛЕГО 1х1 круглої форми. У цьому наборі вони Представлені в 10 кольорах.

Творчість, яка розслаблює

Збірка набору Star Wars The Sith (31200) — розслабляюче заняття. Робота з дрібними деталями — відмінний антистрес. Тренуйте стриманість і посидючість, конструюючи. Тим більше, ви можете зібрати три портрети з одного набору, якщо вам набридне старий.

Подкаст, який входить в комплект дозволить ще глибше зануритися в атмосферу творчості. Слухайте цікаві історії про улюблених героїв і дізнавайся несподівані факти про кіносагу.

Готова картина — стильний об'єкт, який впишеться в будь-який інтер'єр. Прикрасите нею стіну або полицю — і захоплення гостей гарантовано.

Загальні характеристики набору

  1. Складається з 30406 різнокольорових деталей.
  2. Готова картина має площу 40 квадратних сантиметрів.
  3. Зберіть одного з персонажів «Зоряних воєн»: Дарт Мол, Кайло Рен і Дарт Вейдер.
  4. Подкаст в наборі дозволить повністю зануриться в збірку і дізнатися цікаві факти про улюблену кіноепопею.
  5. Чудовий подарунок на День народження, Новий рік, або інше свято.
  6. Орієнтований на аудиторію 18+.

Купити набір LEGO ART The Sith (31200) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється Не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні та сертифіковані.

  • 5.0

    1 вер, 2020
    Моя первая мозаика - подарил друг. Важно мне 33 года:), Стар Варс - это на всю жизнь:)
    Достоинства:
    Большой размер, много оттенков. Смотрите фото во вложении:)
    Недостатки:
    нет подставки, чтоб регулировать можно, базово нет, но можно что-то сворганить, если есть ещё детали лего - я так и сделал!
    • 5 гру, 2020
      Берите еще Битлов. Крутой набор, тот же прикол с мозайкой.
    • 5.0

      29 вер, 2020
      Согласна с Вами, количество оттенков восхищает. Собирали несколько раз, хотели придумать другой сюжет, пока не получилось. Если соберете другую картинку, поделитесь схемой, пожалуйста.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Друг у меня - страшный фанат Звездных войн. Полгода назад сам себе купил Звезду смерти и собирал ее 2 недели, каждый день подробностями делился, ему, к слову, 33 года, поэтому у меня даже сомнений не было в том, что дарить ему на День рождения - купил Lego Art Ситхи Star Wars, был очень доволен. Сейчас поставил картину возле себя в офисе. Отличная идея от Lego, качество на высоте, как всегда
    • 5 гру, 2020
      Да, плюс в том, что набор подойдет и людям постарше. Та и готовая картина выглядит красиво)
  • 5.0

    5 сер, 2020
    Со слов сына-все в комплекте, и это ну очень крутой набор! Даже не думала, что этой игрушкой можно увлечься на целых четыре часа подряд, а потом еще и на следующий день открыть снова и продолжить! Просто у меня такой усидчивости нет! Цена даже ниже чем у нас в магазине. Да что тут говорить, набор и правда замечательный, главное что сын в восторге, остальное ерунда!
    • 5.0

      1 жов, 2020
      Сам сижу уже несколько ночей, смотрю набор набирает популярность- это хорошо, можно будет меняться схемами.
  • 5.0

    4 сер, 2020
    Дарт Мол, Кайло Рен або Дарт Вейдер обирати лише тобі. Можна змінювати картинку за бажанням. До того ж такий набір розвиває всидчивість. Елементи доволі міцно кріпляться та не випадають. Шкода, що такий набір з'явився лише тепер, а не тоді коли всі сиділи вдома на карантині.
  • 3.0

    4 сер, 2020
    Взагалі не сподобався задум. Тема набору чоловіча. А, який чоловік буде збирати мозайку більш ніж із 3000 елементів, щоб потім просто повісити її на стіну під скло. Не полюбляю таке марнотратство.
  • 18 лип, 2020
    Добрий день. Якою мовою записано подкаст? Дякую.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари