>
В наявності
2549 грн
1971 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

827 шт.
0 шт.
26.2 × 11.8 × 19.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4648 грн
3588 грн
+ =
10748 грн
8859 грн
+ =
6748 грн
5415 грн
+ =
8848 грн
7263 грн
+ =
18548 грн
15411 грн
+ =
2898 грн
2240 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Дозвольте собі краще познайомитись з чудовим містом-державою Сінгапуром. Республіка відома своєю архітектурою і швидким економічним розвитком, тому пропонуємо поринути в атмосферу цієї культури, зібравши набір LEGO “Сінгапур”. У ньому, як і в самому місті все дуже сучасне, динамічне та стильне.

До речі, цікавий факт. Наразі у світі існує лише 3 міста-держави. Це, звичайно ж, Сінгапур, Монако та Ватикан. Проте з історії Ви можете знати такі міста-держави як Троя, Афіни, Спарта, Шумер, Херсонес та інші. 

Опис набору

Набір LEGO Architecture 21057 містить у собі 827 деталей, тому у зібраному вигляді місто виходить відносно великим - шириною в 28 сантиметрів. Окрім цього, набір потішить інструкцією по збиранню (з додатковою короткою інформацією про будівлі) та 5 пакунками з розділеними деталями. Перший допоможе зібрати основу для міста, другий – праву частину конструкції, третій повністю зайнятий найбільшою фігурою набору, четвертий - для трьох частин Marina Bay Sands і п’ятий завершує деталі даху для цієї ж будівлі і сади Затоки.

Культові споруди міста

Як зазначено, у наборі LEGO “Сінгапур” представлено 7 визначних будівель однойменного міста:

  • Marina Bay Sands – п’ятизірковий готель, який складається з трьох веж, об’єднаних дахом, що більшість порівнює з гондолою. Збираючи цю будівлю, Ви можете відчути себе архітектором найбільш престижного місця в Сінгапурі.
  • Знизу Gardens by the Bay – сади, які дійсно є шедевром ландшафтного дизайну! Ви маєте 6 зразків наддерев, що вночі створюють відчуття «космічного» міста, але їх LEGO-версія нічим не гірша, поєднання складних фігур і кольорів повністю передає потрібний настрій.
  • Далі The Fullerton Hotel - ще один готель, більш схожий на палац, що знаходиться біля порту міста. Такий само шикарний, як і в реальності.
  • Lau Pa Sat – представлений трьохрівневою будівлею, що служить продуктовим ринком і центром зв’язку історичного із сучасним. Модель LEGO побудована у шестикутній структурній формі з модифікованими фасетними плитками. 
  • Найбільша фігура з набору - One Raffles Place – білий хмарочос з матовими вікнами, складений з двох частин, схожих на трикутники.
  • OCBC Centre – багатоповерхівка, яка отримала другу назву «Калькулятор», через плоску форму і випуклі вікна. Має в собі цікаві особливості збірки, зокрема замість типового штабелювання будується з використанням бічного підходу.
  • Boat Quay – комплекс відпочинку на березі річки. Зверніть увагу на варіації будиночків у нашій інтерпретації.

Повинні відмітити, що деякі деталі і методи кріплення можуть вас приємно здивувати, особливо при збиранні будівлі OCBC Centre. Проте не будемо розкривати усіх секретів, буде цікавіше, якщо Ви виявите цікавинки самостійно.

Панорама міста-лева (і зараз не про Львів) стовідсотково прикрасить Ваш інтер’єр вдома і стане чудовим талісманом, наприклад, для досягнення фінансового благополуччя. Тож пориньте у подорож Сінгапуром, сидячи вдома з набором LEGO Architecture “Сінгапур”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 січ, 2022
    Дед Мороз вовремя сообразил, что можно подарить набор с Сингапуром и “отправил” жену на выходные в Азию. И должен сказать, ей там очень понравилось, а я был доволен наблюдать, как оживленный город обретает форму. Больше всего впечатлило здание отеля, крыша которого действительно похоже на гондолу. А также, поддерживаю все предыдущие отзывы касательно суперского сочетания цветов.
    Достоинства:
    Для набора удачно выбраны самые узнаваемые здания Сингапура. Инструкция в меру сложная, с дополнительной информацией про город. Во время сборки даже я узнал несколько новых приемов соединения.
    Недостатки:
    Нету, набор спас;)
  • 5.0

    13 січ, 2022
    Уровень детализации действительно хорош, строить было очень весело, и было приятно, что инструкция по эксплуатации включала фрагменты текста и изображения зданий в Сингапуре. Это был наш первый набор LEGO для взрослых, и что делает его более сложным, чем детские, так это: а) инструкции требуют сделать больше за один шаг и б) есть больше методов сборки (например, сборка зданий снизу вверх и в стороны, или как некоторые небоскребы связаны клипами). В целом набор также кажется премиальным, потому что в нем нет больших частей и нет наклеек. Масштаб, конечно, не совсем подходит для мини фигурок, но как я понял, набор не для этого.
    Достоинства:
    Подходит для того, чтобы весело провести часа три-четыре. Сингапур и еще может Токио - наборы, в которых цвета яркие и отлично подходят друг к другу.
    Недостатки:
    Увидев анонс, думал, что деталек будет чуть больше.
  • 5.0

    13 січ, 2022
    Это отличный пример архитектуры со средним количеством деталей и хорошим сочетанием цветов. Для лего этот набор был просто фантастическим, внимание к деталям было блестящим, вплоть до крошечных окошек. Особенно мне нравится, что Supertree Grove расположена напротив Marina Bay Sands, оба из которых хорошо отражают друг друга. Завершенная сборка кажется довольно прочной.
    Достоинства:
    Сборка в меру сложная, не разрешает скучать. Есть много зелени и даже часть реки в Сингапуре. Здания, представленные здесь, уникальны и доставляют удовольствие от строительства.
    Недостатки:
    Хотелось бы все таки увидеть что-то из украинской архитектуры.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари