>
Під замовлення
10999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

361 шт.
0 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Набір LEGO 21032 познайомить фанатів архітектури Океанії з ансамблем мікро-споруд найбільшого мегаполісу Австралії - Сіднея. Незважаючи на те, що столицею країни-материка є Канберра, Сідней впевнено тримає пальму першості за частиною туризму також завдяки і цим чудовим спорудам. Сет містить будівлі Сіднейської опери, моста Харбор-брідж і дуже високої телевежі в крихітному масштабі. Весь архітектурний ансамбль прекрасно гармонує між собою і створює відчуття цілісності і завершеності панорами мегаполісу. Оригінальні конструкторські рішення дозволяють максимально точно передати обриси силуетів оригінальних будівель; також такі креативні ідеї можна використовувати в саморобках.

  • 5.0

    7 лис, 2018
    Подарила дочери своей этот набор в качестве поощрения за занятия английским. Довольна выбором, во-первых, в нем достаточно много деталей за такую цену, во-вторых, архитектурные сооружения выглядят очень похожими на оригинал, а дочери нравится как раз собирать из конструктора известные сооружения. К качеству конструктора никаких замечаний, детали держаться крепко, видно, что это оригинал. Просит у меня теперь новый набор, я вот думаю еще этот ей в дополнение приобрести https://constructors.com.ua/lego-architecture/lego-architecture-chikago-21033 Тут вроде как здания более высокие. Как мать совсем не против такого увлечения дочери, пусть лучше ребенок играет конструктором, развивает навыки мелкой моторики, тренирует свое мышление, нежели смотрит какие-то бесполезные видео в интернете.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари