>
В наявності
15999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

731 шт.
0 шт.
26 × 7 × 19 cm
12+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
18098 грн
17616 грн
+ =
20798 грн
20031 грн
+ =
22498 грн
21459 грн
+ =
18548 грн
17962 грн
+ =
24198 грн
22887 грн
+ =
16348 грн
16268 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чарівність Фонтану Треві переноситься у світ LEGO Architecture! Рим, столиця піци та Колізею, тепер прикрашений новою яскравою моделлю, яка точно змусить вас відчути атмосферу великого міста.

Ця дивовижна модель, вишукано виконана у приємних кольорах, стане невід'ємною частиною колекції LEGO Architecture. Білий, як основний колір, уособлює велич італійської архітектури, а вставки блідо-блакитного створюють магію води, що дзюрчить у Фонтані Треві.

Чорна підставка вздовж контуру додає строгості та виділяє пишність фонтану. Ця модель не просто відображення знаменитого архітектурного дива, вона перетворює його на неймовірний витвір мистецтва LEGO. 

Рим, зустрічай нову зірку у своїй архітектурній галереї!

Про набір

Колекційний набір LEGO Architecture Фонтан Треві (21020) складається з 731 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції. Конструктор призначений для дітей віком від 12 років.

Пориньте в пишність Риму з цим колекційним набором LEGO Architecture Фонтан Треві (21020). Цей неймовірний фонтан, відомий своєю красою, тепер доступний у світі LEGO, запрошуючи вас у захоплюючу подорож до італійської архітектурної історії. Створений італійським архітектором Сальвою в стилі бароко, фонтан, вражає своєю вишуканістю та деталями. Колони та барельєфи з фасадом палацу Полі є основою цього твору мистецтва. У центрі уваги – бог Нептун на колісниці, оточений статуями, що створюють величну композицію.

Отримайте свій набір LEGO і пориньте в магію Треві прямо у себе вдома. Створюйте копію цього чудового фонтану, який стане невід'ємною частиною вашої колекції архітектурних шедеврів.

Вирушайте в подорож до Риму, не залишаючи свій будинок!

Про серію LEGO Architecture

Серія LEGO Architecture – це унікальна колекція конструкторів, що представляє відомі архітектурні пам'ятки та будівлі у вигляді LEGO моделей. Ця серія була створена з метою відобразити красу та масштабність відомих будівель по всьому світу, надаючи фанатам LEGO та архітектурним ентузіастам можливість втілити в життя деякі з найзначніших архітектурних шедеврів.

У рамках серії LEGO Architecture можна знайти моделі таких іконічних будівель, як Сіднейська опера, Ейфелева вежа, Біг Бен, Білий дім, Статую Свободи, хмарочос Емпайр-стейт-білдінг, Тадж-Махал, Букінгемський палац, Велику китайську стіну, тріумфальну арку, а також багато іншого. Ці набори призначені для більш дорослої аудиторії та відрізняються вищим рівнем деталізації та складності порівняно із звичайними конструкторами LEGO.

LEGO Architecture не тільки надає можливість відтворити чудові архітектурні форми, але також навчає історії та архітектурних особливостей кожної будівлі. Ця серія дозволяє фанатам LEGO подорожувати світом, вивчаючи та відтворюючи знакові споруди в мініатюрі.

Придбати конструктор LEGO Architecture Фонтан Треві (21020) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари