>
Під замовлення
5199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

333 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Вершина інженерної та просто людської думки — найвища з нині існуючих на планеті будівель, діловий центр Бурдж Халіфа, що будувався протягом 6 років. Це справжнє "місто в місті" — тут є як офіси, так і готель, приватні квартири, власні парки, зелені зони, штучні водойми (басейни, сауни і т.п.). У цій будівлі знаходиться найвищий оглядовий майданчик у світі, крім цього будівля, завдяки своїм розмірам у висоту, утримує ще кілька світових рекордів. 828 метри у висоту при 163 поверхах — це те число, завдяки якому центр Бурдж Халіфа заслужено завоював свій почесний гучний титул. Набір LEGO 21031 дозволить і вам спробувати себе в ролі інженера найвищої вежі світу, спроектувавши її з 333 деталей конструктора.

 

  • 5.0

    14 лис, 2018
    Ребенку достался уже третий набор из серии Аrchitecture, очень нравится ему складывать из конструктора известные строения. Теперь, среди них и самое высокое здание в мире - Бурдж-Халифа. Складывал его с большим интересом следуя четко инструкции. Где-то в общем около полутора часов времени понадобилось, чтобы в комнате на полке красовался этот небоскреб. Предыдущие наборы ребенок учится разбирать и собирать на время, сейчас и этот тренируется уже без инструкции собирать. Это хорошо тренирует память, да и в общем полезно деткам для развития их мелкой моторики.
  • 5.0

    13 лис, 2018
    Вражаюче точна копія знаменитої будівлі Бурдж-Халіфа в конструкторі від Lego Architecture. Думав, що деталі дрібні, тому син збирати буде пару годин, але приблизно через хвилин 15 вже приніс зібраний макет. Виглядає симпатично. Величезний плюс виробникам за якісний матеріал, жодного разу ніде не тріснув і не зігнувся. Результат просто шикарний, з розряду відчуйте себе архітектором.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари