>
Під замовлення
1199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

133 шт.
2 шт.
14 × 6.2 × 12 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Хочете вирушити зі своєю дитиною в таємну і захопливу пригоду? Тоді цей конструктор – для вас! LEGO Seasonal Гаманець або життя присвячений одному з найулюбленіших свят дитинства – Геловіну. Фігурки, архітектурні елементи, а також представники флори й фауни прекрасно передадуть зловісну, але цікаву і таємничу атмосферу свята. Хто чекає нас за наступними дверима? Звичайний учасник маскараду чи прибулець з потойбічного світу?

Що в коробці?

У наборі LEGO 40122 крім деталей ви знайдете 2 мініфігурки персонажів. Це маг з вірною мітлою і скелет. Як станеться їх знайомство? Що трапиться потім? Відповіді на ці питання знає тільки ваш малюк. Чорний колір головного архітектурного елемента натякає на ритуальний характер будівлі, це немов ворота між світами живих і мертвих. А може, це звичайне ганок житлового будинку в передмісті? Або це хатинка у всесвіті Гаррі Поттера, яку охороняє безсмертний страж? Декорації сцени не обмежують уяву тільки однією історією. Конструктор залишає великий простір для уяви гравців, дозволяючи полоскотати нерви та випустити емоції, відважно зустрітися зі своїми страхами й перемогти.

Розробники LEGO Halloween не забули включити в набір атрибутику і символи Геловіна:

  • світильник-гарбуз;
  • черепа;
  • кажани;
  • павуки.

Все це дає можливість вивчити традиції та вірування народів, які шанують це свято. До речі, в руках у хлопчика-мага пластикове відерце для частувань та подарунків. Будьте готові до того, що завдяки цьому конструктору в вашій родині складеться нова цікава традиція.

Щодо конструктора

Для початку гри абсолютно не потрібно володіти магічними здібностями, чарівна паличка і зілля теж не знадобляться. Досить скористатися докладними візуальними підказками на упаковці LEGO Seasonal Гаманець або життя. 133 деталі легко піддадуться навіть самому недосвідченому збирачеві, адже кріплення деталей не вимагає великих зусиль, хоч і надійно зберігає готову конструкцію від випадкового руйнування. Для виготовлення конструктора використовувалися високоякісні матеріали, які не зашкодять ні здоров'ю дітей, ні навколишньому середовищу. Набір рекомендований для дітей старше 7 років.

Купити ЛЕГО Геловін – це унікальна можливість зробити подарунок, який допоможе скоротати в грі не один вечір, а після – займе заслужене місце на полиці, ожививши собою інтер'єр. А головне – він буде нагадувати про себе щоосені, напередодні свята, знову захоплюючи учасників в таємну історію, з якої маленький шукач пригод обов'язково повернеться з перемогою!

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Скоро Хеллоуїн. Чому б не потренуватися із лего. Гаманець або життя? Із цим набором провели багато цікавих вечорів, вигадували бажання один для одного, виконували різні завдання. Залучали всі мініфігурки, які в нас є. Якість як і завджи у лего 100 відсоткова!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари