>
Уточнити наявність у постачальника
699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

27 шт.
1 шт.
26.2 × 7.1 × 19.1 cm
2+
0 шт.

Опис

"Пам'ятаєш перший раз, коли побачив динозавра?" - Клер Дірінг

Дитина мріє про домашню тваринку? Що ж, декільком доісторичним друзям вже не терпітися з нею/ним познайомитися в наборі LEGO "Ясла для динозаврів". У ньому малюки зможуть не тільки вперше побачити, а й подбати відразу про три дитинчати динозаврів. А натомість ті подарують не одну годину цікавих ігор.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10938 було випущено у рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 27 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 2 років. Тематика набору – динозаври.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відкриває для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, літери, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей проблем з ними не виникне.

Фігурка Клер Дірінг

Зрозуміло, маленькі дітки не можуть знати, хто така Клер Дірінг із набору LEGO "Ясла для динозаврів", але Ви можете їм про неї розповісти. Клер - менеджер парку Світу Юрського періоду та засновниця Групи із Захисту Динозаврів. Простіше кажучи, це її улюблені динозаври і вона звертається до дитини за допомогою по догляду за ними. Фігурка тут у білому костюмі і має руде волосся, рухливі руки-ноги і голову, що повертається. Також Клер має невелику блакитну валізку.

Маленькі динозаври для ВЕЛИКИХ веселощів дитини

Зірка набору і те, що найбільше сподобається дитині – 3 фігурки динозаврів. У висоту вони досягають близько 5 сантиметрів, є яскравими та абсолютно безпечними для дітей від 2-х років. Конкретніше тут є:

  • трицератопс. Це маленький динозаврик зеленого кольору з характерним для його виду коміром та 3 ріжками. На спині сірі плями;
  • птеранодон. Цей малюк – представник літаючих динозаврів. Він має невеликий гребінь, дзьоб та крила. Виконаний у жовтому кольорі;
  • брахіозавр. Динозавр-малюк бузкового кольору відрізняється жовтими смужками на спині, довгою шиєю та невеликою головою.

Всі 3 динозаври дуже доброзичливі і не злякають маленьких дітей.

Пригоди у Парку Юрського періоду

Дозвольте своїм дітям подбати про малюків-динозаврів. І можете бути впевнені, що вони стануть друзями. Зрештою, більшість їхніх видів вимерли мільйони років тому і лише деяких все ще можна зустріти у Парку. Для більш цікавої гри, у наборі LEGO 10938 Ви знайдете:

  • печеру, де може жити трицератопс. Біля і на ній ростуть помаранчеві і салатові квіточки, якими дуже полюбляє ласувати маленький брахіозавр;
  • гніздо для птеранодона, що знаходиться на невеликій скелі;
  • зелену ялинку.

Також дитина зможе змінювати Парк на власний розсуд: поселити птеранодона на скелю трицератопса, зробити брахіозавра та трицератопса сусідами, або зовсім придумати щось інше.

Маленьким динозаврам, як і будь-яким дітям, дуже потрібно, щоб їх хтось любив і про них дбав. Познайомте їх зі своїми дітьми та весело проведіть час, граючи з конструктором LEGO “Ясла для динозаврів”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари