>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

120 шт.
2 шт.
38.2 × 14.1 × 26.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Про серії ЛЕГО Дупло
ЛЕГО Дупло - одна з найвідоміших лінійок конструктора ЛЕГО, розрахована на маленьких дітей віком до 6 років. Великі яскраві деталі роблять гру безпечною для малюків, а функціонал у LEGO Duplo такий же, як і в інших видів ЛЕГО (деталі System або Technic). Ця серія випускається з початку 70-х років минулого століття і за час свого існування встигла створити тисячі наборів різних тематик - тут так само, як і у звичайному конструкторі ЛЕГО, є тематика фантастики, казок, міських служб, зоопарку, є також і ресурсні «донорські»набори деталей.

Про набір ЛЕГО 10887 Дупло
Сет LEGO 10887 Duplo Creative Fun допоможе маленькій дитині відтворювати з кубиків предмети навколишнього світу. З розсипи 120 деталей всіх кольорів веселки легко побудувати будинки, створити фантастичних тварин або розіграти сюжети вигаданих історій. У сеті ЛЕГО 10887 Набір для веселої творчості присутні також і спеціальні деталі - кубики прозорі, фігурні й з різними принтами, блакитний і помаранчевий конуси, віконна рама з вікном, яке може відкриватися, фігурка жовтої пташки та міні фігурка хлопчика. Така різноманітність «будівельного ресурсу» надовго займе захоплюючою грою юних архітекторів. До того ж, на задній стороні коробки набору ЛЕГО 10887 Дупло є ідеї для альтернативної споруди.

Де купити?
Купити ЛЕГО 10887 в Києві, Одесі, Запоріжжі. Дніпрі, Харкові та інших населених пунктах ви можете у офіційного дилера наборів і аксесуарів LEGO в Україні - сайту-магазину constructors.com.ua. Доставка по Києву можлива кур'єром, доставка по Україні здійснюється оператором «Нова Пошта». Для оформлення замовлення або консультації з питань, які вас цікавлять, ви можете зв'язатися з оператором онлайн-чату сайту constructors.com.ua або за телефоном, вказаним нагорі цієї сторінки (є функція зворотнього дзвінка).

 

  • 5.0

    14 бер, 2019
    Великолепный набор, думаю что стоит начинать знакомство ребенка с конструктором именно из разноцветных кубиков, с помощью которых он сможет складывать то, что ему пожелается. Наблюдаю как сын складывает разные предметы, животных, такая игра прекрасно тренирует логику, развивает в большой степени мелкую моторику, является прекрасным способом выучить цвета и формы фигурок. В наборе есть небольшой мальчик и птичка, которые прекрасно дополняют игру, построив, к примеру, домик, ребенок может поселить в нем этих героев. Детальки преимущественно большого размера, строить из них проще и они всегда на виду, не переживаешь, что какой-то маленькая частичка может потеряться.

Рекомендуємо подивитися ці товари