>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
3 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Відправляйтеся в подорож з LEGO DUPLO 10906 «Тропічний острів», де ви зможете грати і досліджувати світ диких тварин та кумедні особливості пригод в джунглях! Ця цікава розвиваюча іграшка для малюків включає: будиночок на дереві в джунглях з можливістю підйому продуктів; будинок доглядача і міст що може повертатися і доставити в потрібне місце; лозу для переміщення мавпочки.

  • У набір входять 3 мініфігурки: доглядач і мандрівник з дитиною, а також 6 фігурок тварин: дорослий слон і слоненя, дорослий тигр і тигреня, мавпа і тукан.
  • Аксесуари включають камеру, гроно бананів, ананас і різноманітну рослинність джунглів.
  • Будиночок на дереві має висоту понад 27 см, ширину 26 см і довжину 12 см.
  • Розміри будівлі доглядача: 19 см у висоту, 13 см в ширину і 10 см в довжину.
  • 5.0

    18 чер, 2019
    Три фигурки среди которых: смотритель и турист с ребенком, а также шесть фигурок зверей: взрослый слон со слонёнком, взрослый тигр и тигренок, обезьянка и тукан. И это только минифигурки, а есть еще домик на дереве оснащенный возможностью подъема продуктов и мост, который кстати, тоже подвижный. И за всем этим хозяйством следит смотритель из своего домика. Игрушка будет по душе всем любителям джунглей.
  • 5.0

    5 чер, 2019
    Шграшок багато не буває. Моєму синові виповнилося 3 роки та ми почали покупати набори лего, вони яскраві, розвивають дрібну моторику, фігурки лего з добрими обличами. Купили набір Тропічний ліс. Наш малюк із задоволенням грається з слоненнятками та тигрятками. Намагається їх накормити, купається з ними. Хоча розмовляє не зовсім добре, але дав кожному ім'я. Синочок щасливий.
  • 5.0

    5 чер, 2019
    Я для дочки покупала этот набор, я думала он меньше будет, но когда доставили, я даже удивилась. Много красивых деталек и фигурок, по качеству супер, пластик не пахнет и собирается легко, ребёнок оценил этот набор, замечательный Лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари