>
В наявності
1799 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

59 шт.
3 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2648 грн
2513 грн
+ =
3548 грн
3181 грн
+ =
4698 грн
4235 грн
+ =
3798 грн
3379 грн
+ =
1898 грн
1883 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У родині Свинів радісна подія - Пеппа стала на рік старшою і святкує свій день народження. У наборі LEGO “Святковий будинок Пеппи” вона прикрасила свій дім і запросила найкращих друзів, зокрема й Вас, щоб провести день незабутньо. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10433 був випущений в рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 59 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 2 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем з ними не виникне.

Пеппа та її друзі

У наборі ЛЕГО 10433 Пеппа скликає друзів до себе додому, щоб відсвяткувати день народження. Отже, в комплекті є 3 мініфігурки:

  • свинка Пеппа. Іменинниця має спеціальну деталь голови, витягнуту вперед для формування п'ятачка. Вона одягнена в червону сукню в білий горошок;
  • овечка Сьюзі. Найкраща подруга Пеппи для свята обрала рожеву сукню;
  • поні Педро. Оскільки в нього поганий зір, то на обличчі є принт невеликих круглих окулярів. З одягу на ньому жовтий костюм.

Кожна з мініфігурок може повертати голову, згинати ноги, щоб сісти і рухати руками, утримуючи в них невеликі предмети.

У наборі також представлений Тедді - ведмідь, улюблена іграшка Пеппи. Він помаранчевого кольору і має принт обличчя. Пеппа може тримати його за руку або ногу. 

Святкування дня народження

Як місце для свого свята, Пеппа обрала свій будинок. Це двоповерховий особняк жовтого кольору з червоним дахом. Крім того, що вікна і двері можуть відчинятися, доступ всередину також забезпечує той факт, що будинок відкритий збоку і ззаду. Перегородка на першому поверсі розділяє 2 кімнати. Перша - ванна з унітазом і раковиною, за допомогою яких можна пояснити важливість мити руки. Друга - кухня з довгою тумбою, каструлею на плиті та деталлю-комплектом кухонного приладдя. Біла драбина веде на другий поверх, на якому розташована спальня. Вона складається з двох бузкових ліжок, рожевої тумбочки з дверцятами, що відчиняються, і настінного годинника з зозулею. 

Пеппа постаралася прикрасити будинок, тому під дахом є деталь із принтом різнокольорових прапорців. Решта атрибутів дня народження розташовані окремо. Насамперед до них належить коричневий торт із високою свічкою, поставлений на блакитний стіл. Далі є рожева квітка і фіолетовий подарунок, який принесли Сьюзі та Педро. Нарешті, щоб закарбувати святковий день, є червоний фотоапарат, який може тримати в руках одна з мініфігурок. Повні розміри набору сягають 26 сантиметрів заввишки, 20 завширшки та 6 завдовжки. 

Приведіть до ладу будинок, спечіть торт, вберіться і разом з Пеппою чекайте друзів, які вже поспішають на святкування дня народження в наборі ЛЕГО “Святковий будинок Пеппи”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари